Καθώς η δίκη του 33χρονου μοντέλου και του συντρόφου της, Παντελή Θεοχάρη συνεχίζεται, η Μπερερή μίλησε στους δικαστές για την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso το πρώην μοντέλο υποστήριξε ότι έκανε καθημερινά χρήση ναρκωτικών, αφού ήθελε ένα με δυο γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ καμιά φορά έφτανε και τα πέντε.

«Τα σκληρά ναρκωτικά τα γνώρισα όταν άρχισα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Με έστελνε το πρακτορείο μαζί με άλλα μοντέλα στη Μύκονο για δουλειά ή για να παρευρεθούμε σε πάρτι και εκεί μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω. Στη Μύκονο έκανα για πρώτη φορά κοκαΐνη σε μπουκάλι, εθίστηκα και συνέχισα», ήταν τα λόγια της στο δικαστήριο.

Επιπλέον μίλησε για τη παιδική της ηλικία και τη σχέση με τον πατριό της, η οποία της δημιούργησε πρόβλημα, από τη στιγμή που γεννήθηκε το ετεροθαλές αδερφάκι της. «Άρχισα να αισθάνομαι παρείσακτη μέσα στο σπίτι. Μόλις τελείωσα το λύκειο ο πατριός μου, μου είπε να βρω μια δουλειά για να βγάζω τα έξοδά μου. Ήμουν πολύ ευαίσθητη και με αυτή την κουβέντα αισθάνθηκα ότι με έδιωχναν», συμπλήρωσε. Αρχικά, δούλεψε σε εργοστάσιο παπουτσιών και αργότερα σε μαγαζί με παιχνίδια, μέχρι που μπήκε το μόντελινγκ στη ζωή της.

Για τα ναρκωτικά μίλησε και ο σύντροφός της, ο οποίος είπε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ακόμη και μετά τη σύλληψή του. Η σχέση του με τα ναρκωτικά ξεκίνησε στα 16 του χρόνια, όπου άρχισε τα χάπια, ενώ αργότερα ξεκίνησε και τα σκληρά ναρκωτικά. Κατά την παραμονή του στη φυλακή αποφάσισε να δώσει τέλος στην εξάρτησή του και πλέον, τόσο αυτός, όσο και η Μπερερή είναι «καθαροί».