Εξελίξεις προκύπτουν για την τραγωδία που έζησε μια οικογένεια στην Πάτρα, καθώς έχασε τα 3 παιδιά της μέσα σε διάστημα 3 ετών. Συγκεκριμένα, παρενέβη εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η δημόσια τηλεόραση σημειώνει ότι η έρευνα θα διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία θα λάβει καταθέσεις, για να αποσαφηνιστούν οι αιτίες του θανάτου των παιδιών.

Μάλιστα, αναφορικά με τα αίτια της τραγωδίας, μίλησαν στο Newsbeast ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης και η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου.

«Έλεγαν ότι η θεραπεία θα είχε 99,99% αποτέλεσμα»

Στην εκπομπή «Live News» μίλησε ο πατέρας των 3 κοριτσιών που έφυγαν από την ζωή και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον χαμό του πρώτου παιδιού του, που ήταν 3,5 ετών.

«Τον Μάρτιο του 2019 η κόρη μας διαγνώσθηκε με λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου. Η παιδίατρος μας παρέπεμψε για περαιτέρω έλεγχο, γιατί υποψιαζόταν λευχαιμία. Στην Αθήνα μας ανακοίνωσαν ότι το παιδί έχει λευχαιμία και έπρεπε να νοσηλευτεί σε ογκολογική κλινική», είπε χαρακτηριστικά.

«Την 9η ημέρα πάλι ξύπνησε και όλα ήταν φυσιολογική. Μας έλεγαν ότι η θεραπεία της θα είχε 99,99% αποτέλεσμα και η νόσος δε θα εμφανιζόταν ποτέ ξανά. Στις 15:30 το μεσημέρι αποχώρησα για λίγο από το ίδρυμα και παρέμεινε δίπλα της η μητέρα της. Περίπου στις 16:40 με κάλεσε η σύζυγός μου έντρομη και με ενημέρωσε ότι το παιδί δεν ήταν καλά. Αμέσως ξεκίνησα για το νοσοκομείο και έφτασα σε 14 λεπτά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το μικρό κορίτσι, ενώ ο θάνατος της σύμφωνα με τους γιατρούς οφειλόταν σε ανακοπή καρδιάς με αδιευκρίνιστα αίτια.