Εφόδους σε ταβέρνες και εστιατόρια του Ναυπλίου, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την εφαρμογή της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσία, πραγματοποίησαν χθες στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας.  
Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα:

– Κατάστημα (ταβέρνα) δεν είχε άδεια της αρμόδιας αρχής για τη λειτουργία του, ενώ δεν είχαν εκδοθεί σε δεκατρία (13) τραπέζια με πελάτες αποδείξεις για τα προσφερόμενα είδη (φαγητά-ποτά), συνολικής αξίας τετρακοσίων πενήντα δύο (452) ευρώ. Επίσης, βρέθηκε να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να αναγράφεται στους πίνακες προσωπικού.  Η 45χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ο 45χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος συνελήφθησαν και σήμερα με την σε βάρος σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

– Σε κατάστημα (εστιατόριο-ταβέρνα) διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί σε τέσσερα (4) τραπέζια με πελάτες αποδείξεις για τα προσφερόμενα είδη (φαγητά-ποτά), καθώς και ότι απασχολούνταν ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να αναγράφεται στους πίνακες προσωπικού.

Συντάχθηκε έκθεση φορολογικού ελέγχου και για το σύνολο των παραβάσεων θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α.) για την επιβολή διοικητικών προστίμων.