Στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό ζήτησε να μείνει ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, που μεταφέρθηκε σήμερα Παρασκευή (2/7) στις φυλακές Δομοκού, μετά τη σύλληψή του χθες βράδυ στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο «νούμερο δύο» της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς βρίσκεται ήδη στις φυλακές Δομοκού μαζί με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να διαμείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.