«Είμαστε η φωνή της μάνας μας…». Με τα λόγια αυτά η κόρη της 64χρονης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της στην Αγία Βαρβάρα ζήτησε δικαιοσύνη για την μητέρα της και την παραδειγματική τιμωρία του 74χρονου κατηγορούμενου και πατέρα της που βρίσκεται στη φυλακή.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας… Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα» δήλωσε η γυναίκα η οποία μαζί με την αδελφή της, τον θείο της και την δικηγόρο τους Γιάννα Παναγοπούλου προσήλθαν στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

«Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, ήταν ένας άγγελος αδερφή μου, την σκοτώσει κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο» είπε σε δηλώσεις του ο αδελφός του θύματος ξεσπώντας σε λυγμούς. Οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας κάνουν λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Ήταν προσχεδιασμένο

Σύμφωνα με την δικηγόρο τους εισέφεραν στοιχεία και μάρτυρες στην ανάκριση «προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου».

«Η θέση η δική μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο. Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας…» ανέφερε σε δήλωση της η κ. Παναγοπούλου η οποία σημείωσε ότι «ο θάνατος της επήλθε συνέπεια σημαντικότητα των κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της»

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.