Εξαφάνιση 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εικάζεται ότι η μυστηριώδης γυναίκα έχει διαφύγει σε άλλη πόλη

Εντείνονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17:27
16/06/2020
Εξαφάνιση 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εικάζεται ότι η μυστηριώδης γυναίκα έχει διαφύγει σε άλλη πόλη
loading

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας που φέρεται να είναι πίσω από την εξαφάνιση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να εξαφανίστηκε για 44 ώρες από την Κάτω Τούμπα και βρέθηκε κοντά σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς, από περίοικο.

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται και εκτός Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.

Το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές φαίνεται ότι προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της ανήλικης και είναι γνωστό στην οικογένεια.

Αναγνωρίστηκε δε, κατά τις ίδιες πηγές, από την ίδια την ανήλικη, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Νωρίτερα έγινε γνωστό, με βάση τα ευρήματα των πρώτων τοξικολογικών εξετάσεων, ότι στον οργανισμό της ανήλικης ανιχνεύτηκαν φαρμακευτικές ουσίες που εμπίπτουν στις διατάξεις των ψυχοτρόπων ουσιών (δείτε εδώ περισσότερα).

Σύμφωνα με πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών, η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα» χωρίς όμως να προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος.

Προς την κατεύθυνση αυτή διεξάγονται εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πιθανότατα η λήψη ναρκωτικών φαρμάκων να ευθύνεται και για την εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε η ίδια αμέσως μετά τον εντοπισμό της και κατά τις πρώτες συνομιλίες με τους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.

Δείτε επίσης:

Αδερφός 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Υπάρχω εγώ και η αδερφή μου που μπορούμε να πάρουμε την επιμέλεια

Εξαφάνιση 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Θα καταθέσουμε αίτημα για την επιμέλεια, λέει η δικηγόρος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει