Σε αιματηρό επεισόδιο εξελίχθηκε ο καβγάς δύο μαθητών στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας, το πρωί της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα ήταν ο 15χρονος μαθητής να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας με τραύματα στην ωμοπλάτη και τον αγκώνα, χωρίς πάντως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι δύο μαθητές του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας άρχισαν να λογομαχούν στο διάλειμμα και στη συνέχεια ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον. Ο μαθητής που είχε το μαχαίρι εξαφανίστηκε αμέσως μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής που μαχαίρωσε τον συμμαθητή του παραδόθηκε λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό στο ΑΤ Αμαλιάδας, συνοδευόμενος από τον πατέρα του. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Όσον αφορά τα αίτια, ερευνάται το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών μεταξύ των δύο μαθητών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος και ο 15χρονος φέρεται να είχαν διαπληκτιστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε προαύλιο λυκείου της Αμαλιάδας, όταν ο 16χρονος φέρεται να τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 15χρονο στον αγκώνα και στο ώμο κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού.

Αμέσως μετά, ο 15χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματά του.