Συνέλαβαν και τον τρίτο δράστη της ένοπλης ληστείας που έγινε τον Δεκέμβριο σε υποκατάστημα τράπεζας στη Θήρα.

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας και μετά από εξέταση στοιχείων και πληροφοριών, εντόπισαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή Περίσσα Θήρας τον 52χρονο, να διαμένει σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα και τον συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος, από κοινού με έναν 30χρονο που συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου και έναν 37χρονο που συνελήφθη πριν από τρεις ημέρες, εμπλέκονται στην ένοπλη ληστεία, που απετράπη από την άμεση επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας.

Ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δυο εκ των συλληφθέντων, ηλικίας 37 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ληστείας από κοινού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Τζανιδάκη Ιωάννη του Μιχαήλ και της Γεωργίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1975 στα Χανιά.

και Γρυλλάκη Νικόλαο του Σταύρου και της Αθηνάς, ο οποίος γεννήθηκε το 1960 στα Χανιά.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία από δράστες που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους Τηλεφωνικούς αριθμούς: 2286022659, 2286022649 του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας. Τονίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο 52χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.