Την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την πλευρά των Ελλήνων στο πρόσωπο του Tiesto με αφορμή μια φωτογραφία που «σήκωσε» ο γνωστός Dj στο profile του στο Facebook έσπευσε να αποκαταστήσει με επίσημη δήλωσή του.

«Υπήρξε κάποια παρεξήγηση για φωτογραφία που απεικόνιζε την ΠΓΔΜ στη σελίδα του Tiesto στο Facebook, από πρόσφατο ταξίδι του. Ζητά συγνώμη για τη σύγχυση που προκλήθηκε και να δηλώνει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να ταχθεί υπέρ κάποιας πλευράς και δεν υποδήλωνε την πολιτική του στάση. Ο Tiesto παίζει μουσική σε όλον τον κόσμο για όλες τις εθνικότητες και ελπίζει ότι συμμετέχει στην προώθηση της ειρήνης και κατανόησης μεταξύ όλων των λαών».

Το κείμενο όπως αναρτήθηκε στη σελίδα του Tiesto στο Facebook:
«It has come to our attention that there has been some misunderstandings from the posting of a picture of the flag of FYROM by Tiësto on his Facebook page during a recent trip. This was in no way meant as a political statement and he wishes to apologize if it caused offense to any of his fans. Tiësto plays all over the… world for fans of every nationality and hopes to promote tolerance and understanding between all».