Απέναντι -καθώς άλλο λέει τώρα ο ένας, άλλο άλλος- θα βρεθούν η παπαδιά, Θεοδώρα Αυγεροπούλου και ο εραστής της, σήμερα, κατά την απολογία τους στον ανακριτή. Ήδη, αυτό είχε γίνει γνωστό από προχθές όταν έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο του Πύργου και απολογήθηκαν.

Η παπαδιά όμως είχε αποφασίσει να μην την εκπροσωπήσει δικηγόρος, οπότε και ορίστηκε συνήγορος υπεράσπισής της ο κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος.

Μιλώντας μάλιστα στο newsbeast.gr, ο συνήγορός της, υποστηρίζει ότι η υπερασπιστική γραμμή του θα είναι ότι ποτέ δεν έπεισε τον εραστή της να πυροβολήσει τον ιερέα.

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση ο κάθε κατηγορούμενος θα πρέπει να έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του, όποια αυτή του αναλογεί και όχι να επιχειρεί δημόσια να επιρρίψει ευθύνες που του αναλογούν. Βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάκρισης όπου εκεί η εντολέας μου θα εκθέσει τους ισχυρισμούς της σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν την ημέρα εκείνη με βασικό ισχυρισμό ότι ουδέποτε έπεισε με οποιονδήποτε τρόπο τον συγκατηγορούμενό της να προβεί στην πράξη την οποία αποδεδειγμένα τέλεσε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Πάντως, στο φως της δημοσιότητας έρχονται διαρκώς πληροφορίες για τη ζωή της παπαδιάς και για το πώς, όπως υποστηρίζεται, σκόπευε εδώ και αρκετό καιρό να βάλει τους εραστές της, αν ισχύουν αυτά, να σκοτώσουν τον ιερέα.