Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε από τον ειδικό ανακριτή Κώστα Μπαλτά, ο οποίος είναι υπεύθυνος για υποθέσεις τρομοκρατίας, ο 29χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου που κατηγορείται για την αιματηρή ληστεία της Πάρου.

Ο αντιεξουσιαστής κατηγορείται για ένταξη στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Αύριο θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο όπου αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής και η αναβολή δόθηκε κατόπιν αιτήματος του ίδιου επειδή δεν έχει δικηγόρο.

Επιπλέον, θα περάσει το κατώφλι του τακτικού ανακριτή για τη ληστεία στη Νάουσα της Πάρου και το φόνο του 53χρονου αυτοκινητιστή, Δημήτρη Μίχα.

Μέχρι στιγμής στο σπίτι που είχε νοικιάσει στη Λαμία, στην οδό Τυμφρηστού, έχουν βρεθεί ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα πολυμηχάνημα (scanner), μηχάνημα και διαφάνειες πλαστικοποίησης, ένα κινητό τηλέφωνο, πλήθος βιβλίων και το ποδήλατο στο οποίο ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει βιντεοκάμερα με την οποία φέρεται να βιντεοσκοπούσε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λαμία.