Σκηνές φρίκης αντίκρισαν οι εθελοντές τηςομάδας ΜΚΟ Rommel στην περιοχή του φράγματος της Πηνείας στην Ηλεία, σε μια επέμβαση διάσωσης δύο σκύλων. Δεκάδες άλλα βρίσκονταν νεκρά μαζί με τα ζωνταντά μέσα σε άδεια τάφρο του φράγματος, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Αυτό που διαπίστωσαν ήταν πως τα ζωντανά έτρωγαν για να επιβιώσουν από τις σάρκες των νεκρών. Αυτά συνέβησαν την Τετάρτη όταν ο Rommel ειδοποιήθηκε από δύο περίοικους που οδήγησαν στο σημείο τους εθελοντές. Όπως ανάφεραν τα μέλη του Rommel και ο πρόεδρος του Ηρακλής Ματρόζος, οι εικόνες που αντίκρισαν εκεί ήταν φρικιαστικές και παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Δεκάδες νεκρά σκυλιά, μέσα σε μια άδεια τάφρο του φράγματος, μαζί με άλλα νεκρά ζώα, δίπλα στα οποία περιφέρονταν άλλα σκυλιά.

«Οι εθελοντές ένιωσαν τρομερά άσχημα όταν είδαν τα ζωντανά σκυλιά να ορμούν και να τρώνε από τις σάρκες των νεκρών. Κάτι που όπως φαίνεται συνέβη επί μακρόν για να υπάρχουν εκεί τόσο νεκρά σκυλιά, διαμελισμένα ή σκελετοί αυτών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.