Για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα συνελήφθησαν σήμερα, ένας 60χρονος στο Ηράκλειο και δύο στο Ρέθυμνο, ηλικίας 59 και 27 ετών, οι οποίοι βαρύνονται και με κατοχή ναρκωτικών.

Στην περίπτωση του Ηρακλειώτη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο ΙΧ αυτοκίνητό του, κατά ον οποίο βρέθηκαν ένα όπλο, γεμιστήρας και φυσίγγια, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στην περίπτωση των δύο συλληφθέντων στο Ρέθυμνο, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε περιοχή του Μυλοποτάμου, στα σπίτια όπου διαμένουν οι δύο άνδρες, καθώς και σε ποιμνιοστάσιά τους, βρέθηκαν 4 κιλά και 72 γραμμάρια κάνναβης, 25 αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, (ύψους έως 2 μέτρων), πολεμικό όπλο, πιστόλι και 2 γεμιστήρες, 105 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης.