Κινητοποίηση λιμενικού και αστυνομίας αυτη την ώρα, μετά από βουτιά αυτοκινήτου στη θάλασσα, κοντά στην Αμφιλοχία, προς αναζήτηση ατόμου που φέρεται να έχει παγιδευτεί μέσα σε αυτό. Oι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, στο 114 χιλιόμετρο της ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, κοντά στην Αμφιλοχία, όταν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και που κινούνταν προς Αμφιλοχία, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στα νερά του Αμβρακικού.

Από το όχημα κατάφερε να βγει η 30χρονη γυναίκα που οδηγούσε, κάτοικος Αγρινίου, που ανέβηκε στον δρόμο και σταμάτησε διερχόμενο οδηγό.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπως δημοσιεύει το agriniopress ενώ στο σημείο της πτώσης του αυτοκινήτου, επιχειρούν δύτες του λιμενικού, για την ανεύρεση του άνδρα που φέρεται να έχει παγιδευτεί μέσα σε αυτό, κατά δήλωση της γυναίκας.

Να σημειωθεί πως αρχικά η γυναίκα υποστήριξε οτι εντός του αυτοκινήτου υπήρχε και άλλο άτομο, κάτι που τελικά όμως αναίρεσε στη συνέχεια.

Οι έρευνες στο σημειο πτώσης του αυτοκινήτου συνεχίζονται.