Στην εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ηρωίνης οδηγήθηκε, μετά από συστηματική έρευνα, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας . Στην υπόθεση και στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία με την κατηγορία της διακίνησης ηρωίνης που σχηματίσθηκε, εμπλέκονται συνολικά πέντε Έλληνες, τρείς άνδρες ηλικίας 41, 35 και 25 ετών, μία 30χρονη γυναίκα και ένας 52χρονος, έγκλειστος των Φυλακών Αγιάς Λάρισας.

Κατά την εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα εντοπίστηκαν, αρχικά ο 35χρονος και η 30χρονη και στη συνέχεια ο 41χρονος με τον 25χρονο, στην κατοχή των οποίων, καθώς σε έρευνες στα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ και ηρωίνη βάρους 102 γραμμαρίων, αντίστοιχα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των εμπλεκομένων, καθώς και σε άλλους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στου 35χρονου και στην 30χρονη, ηρωίνη βάρους 80 γραμμαρίων περίπου, 24 ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, ενώ στην οικία του 41χρονο βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,4 γραμμαρίων, καθώς και άλλα αντικείμενα χρήσης και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα καθώς και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή, αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ από τις προανακρίσεις αποδείχθηκε και η ενεργή συμμετοχή του 52χρονου, που είναι έγκλειστος των Φυλακών Αγιάς Λάρισας.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ1 ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ2 ΝΑΡΚΩΤΙΚA3