Τις πρώτες τις ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού περνά η Ειρήνη Μουρτζούκου. Η 25χρονη που κατηγορείται για τρεις δολοφονίες βρεφών και μια απόπειρα κατά ενήλικης, βρίσκεται στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στο ισόγειο και δίπλα από το αναρρωτήριο.
Πρόκειται για την πτέρυγα των VIP, στην οποία κρατείται καθώς θεωρείται πως χρειάζεται ειδική προστασία λόγω των ειδεχθών εγκλημάτων για τα οποία κατηγορείται. Η Ειρήνη Μουρτζούκου βρίσκεται σε διπλανό κελί τόσο με τη μητέρα του μικρού Άγγελου όσο και με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως θα έπρεπε να εκτίει την ποινή της στις φυλακές της Θήβας. Λόγω κάποιων εξετάσεων που πρέπει να κάνει, βρίσκεται εδώ και δύο περίπου εβδομάδες στην Αθήνα.
Σύμφωνα μάλιστα με τον ΑΝΤ1 έχει διαρρεύσει και μια δυσαρέσκειά της σχετικά με την τοποθέτηση των δύο μητέρων που κατηγορούνται για δολοφονίες των παιδιών τους δίπλα της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται να είπε: «Τι μου τις φέρνετε αυτές εδώ, τι σχέση έχω εγώ με αυτές, εγώ δεν έχω σκοτώσει τα παιδιά μου».