Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας από την καταγγελία 16χρονης, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από οικείο της πρόσωπο.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί από τις από τις Αρχές και η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού με αναπηρία μίλησε στο OPEN και είπε πως η κόρη της, της αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 38χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το θύμα αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας, ειδικότερα νοητικής φύσεως, όπως υποστηρίζει και η μητέρας της.

«Εκείνο το βράδυ είχε πάει η μικρή μου στη φίλη της. Εκεί βρισκόταν και ο κύριος. Και κάποια στιγμή ήθελε να πάει στο μίνι μάρκετ που βρίσκεται πολύ κοντά και ζήτησε να πάει μαζί του και η κόρη μου και πήγε. Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο η μικρή, ήταν τρομαγμένη και έκλαιγε και μου έλεγε “μαμά, με πείραξε. Με πείραξε ο Βλαδίμηρος. Με πείραξε μαμά, βγάζω αίμα”. Πήγα με τον γιο μου και έψαχνα να τον βρω», λέει η μητέρα.

«Τον βρήκα και ξεκίνησα να τον χτυπάω, βλέπω την μικρή σκεπασμένη με ένα σεντόνι και αίματα. Και του λέω τι είναι αυτά ρε και μου απάντησε πως άνοιξε η μύτη του και τότε συνέχισα να τον χτυπάω με ένα αντικείμενο και πήγα την μικρή στο νοσοκομείο».

Είχε στην κατοχή του βίντεο με άλλες κοπέλες

Η μητέρα της ανήλικης και ο γιος της πήραν το κινητό του δράστη και αφού το έψαξαν, εντόπισαν βίντεο με άλλες κοπέλες οι οποίες είχαν σχέση μαζί του.