Στο γήπεδο του τένις όπου προπονούνταν τα τελευταία δύο χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή ένας 48χρονος δάσκαλος. Ο άτυχος άνδρας είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με την καρδιά του κατά το παρελθόν και είχε νοσηλευτεί σε γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου οι γιατροί τον είχαν διαβεβαιώσει και εγγράφως ότι μπορεί να προπονείται στο συγκεκριμένο άθλημα.

Μάλιστα το έγγραφο το είχε προσκομίσει στον εκπαιδευτή του, ο οποίος είναι αρκετά έμπειρος και γνώριζε για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει ο 48χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος εκπαιδευτικός είχε παραδώσει στον προπονητή του το έγγραφο του νοσοκομείου στο οποίο αναγραφόταν χαρακτηριστικά ότι επιτρέπεται να παίζει τένις.

Ο 48χρονος εκπαιδευτικός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρισκόταν στο στάδιο του ζεστάματος, δεν είχε δηλαδή κουραστεί από το παιχνίδι, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Κάθισε σε ένα παγκάκι και αμέσως ο εκπαιδευτής του ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε σε πολύ λίγα λεπτά στο γήπεδο τένις στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη.

Μάλιστα, στον ίδιο χώρο βρισκόταν κι ένας γιατρός ο οποίος κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει τον άτυχο εκπαιδευτή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρο με επικεφαλής γιατρό για αρκετή ώρα προσπαθούσε κι αυτό με τη σειρά του να βοηθήσει τον 48χρονο, χωρίς όμως δυστυχώς αποτέλεσμα.

Ο 48χρονος υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή στο χώρο όπου λίγα λεπτά πριν αθλούνταν, πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πηγή; cretalive.gr