Επεισοδιακή ήταν η έρευνα στο σπίτι ενός ύποπτου διακινητή ναρκωτικών στην Δράμα αφού ο δράστης επιχείρησε να σκοτώσει τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες προέκυψε ότι ο 30χρονος άνδρας είχε πουλήσει ακατέργαστη κάνναβη σε έναν άλλον άνδρα. Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι του για να κάνουν έρευνα. Ο δράστης όμως αρνήθηκε τον έλεγχο και όπλισε πιστόλι τύπου TOKAREV 7,62 mm, το οποίο κατείχε παράνομα και το έστρεψε κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν επανειλημμένα να παραδοθεί, όμως ο δράστης έθεσε το πιστόλι στον κρόταφό του, απειλώντας να αυτοκτονήσει και απαιτώντας από τους αστυνομικούς να του επιτρέψουν να διαφύγει, κινήθηκε γρήγορα προς την κύρια έξοδο της οικίας στρέφοντας πάλι το όπλο κατά των αστυνομικών. Εκείνοι πυροβόλησαν αρχικά στον αέρα προκειμένου να τον εκφοβίσουν και να τον πείσουν να παραδοθεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα και στη συνέχεια ένας από τους αστυνομικούς τον ακινητοποίησε πυροβολώντας τον στα πόδια.

Ο δράστης διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Τριάντα τρία (33) φυσίγγια των 7,62 mm
• Ποσότητα κάνναβης 3,1 γραμμαρίων
• Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• Το χρηματικό ποσό των (275) Ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών
• Ένα κινητό τηλέφωνο
• Ποσότητα λαδιού που χρησιμοποιείται για λίπανση όπλων

Επιπλέον κατασχέθηκε και το πιστόλι τύπου TOKAREV 7,62 mm με ένα φυσίγγιο στη θαλάμη και έξι φυσίγγια στο γεμιστήρα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή, αντίσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.