Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων περιορισμών λόγω κορονοϊού

Τι είπε ο πρωθυπουργός σε τηλεδιάσκεψη για το «Βοήθεια στο σπίτι» - Αύριο πιθανόν να μιλήσει στη Βουλή


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:46
01/04/2020
Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων περιορισμών λόγω κορονοϊού
52
loading

Αντίστροφη μέτρηση για νέα μέτρα: Ο Απρίλιος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας για την εξέλιξη του κορονοϊού, όπως είπε νωρίτερα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και για το λόγο αυτό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων, πιο αυστηρών, περιοριστικών μέτρων.

Γράφει η Βίκυ Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός απόψε το βράδυ στις εννέα θα παραχωρήσει συνέντευξη στο CNN, ενώ ενδέχεται αύριο να μιλήσει στη Βουλή με αφορμή την κατάθεση συμπληρωματικού προϋπολογισμού λόγω των μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας στην οικονομία.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινοβουλιο λειτουργεί με περιορισμούς λόγω κορονοϊού.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε νωριτερα τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τη στήριξη ευάλωτων πολιτών, στη διάρκεια της κρίσης που έχει προκληθεί από τον κορονοϊό, με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο κ.Μητσοτάκης τόνισε ότι «ο Απρίλιος θα είναι ένας κρίσιμος μήνας, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε καλύτερα από άλλες χώρες».

Και υπογράμμισε: «Θα ήταν ανεπίτρεπτο αυτή τη στιγμή να κλωτσήσουμε και να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα. Αυτό σημαίνει ότι οι περιορισμοί που έχουμε ήδη υλοποιήσει θα πρέπει να εφαρμόζονται με ευλάβεια. Και οι πολύ λίγοι -γιατί είναι πολύ λίγοι τελικά- αυτοί οι οποίοι συνειδητά αποκλίνουν από αυτούς τους περιορισμούς, θα πρέπει να συνετιστούν ώστε να αντιληφθούν ότι με αυτό τον τρόπο θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική τους υγεία αλλά και την υγεία των ανθρώπων που αγαπούν περισσότερο, και τελικά την υγεία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου».

Αναφέρθηκε στην παρέμβαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης για νέους περιορισμούς στη νέα παραλία της συμπρωτεύουσας, στην παρέμβαση στις τράπεζες και στο ειδικό spot, το οποίο έχει από χθες δοθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το οποίο στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας γιατί δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν στις τράπεζες.

«Μάλιστα ζητούμε και τη συστράτευση των νεότερων γενιών, να βοηθήσουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες, να τους εξηγήσουν ότι μπορούν ορισμένες από τις πράξεις αυτές να τις κάνουν από το σπίτι, ώστε να μην υπάρχει αυτή η πίεση» είπε.

Και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων λέγοντας: «Κι αν κρίνουμε, όποτε κρίνουμε, ότι πρέπει να παρέμβουμε και να αυστηροποιήσουμε κι άλλο το πλαίσιο θα το κάνουμε».

Κατά την τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για να υποστηρίξει τους πιο ευάλωτους πολίτες μας, η αυξανόμενη δυναμική που έχει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε και απολύτως κρίσιμο, για την υποστήριξη των πολιτών οι οποίοι δεν μπορούν και δεν πρέπει να βγουν από το σπίτι τους σε αυτές τις συνθήκες.

Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε τις σκέψεις του Υπουργείου και της ΕΝΠΕ για προγράμματα σίτισης, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Και έδωσε κατευθύνσεις στο Υπουργείο να υπάρξει -με φειδώ πάντα, γιατί δεν υπάρχει ατελείωτο εξοπλισμό- μία ροή προμηθειών προς τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι», ώστε να έχουν τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα για να αισθάνονται ασφαλείς να επιτελούν την αποστολή τους.

«Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να δείξουμε ένα ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα, να αποδείξουμε ότι αντιμετωπίζουμε αυτήν την κρίση ενωμένοι. Κανείς δεν μένει πίσω και ειδικά οι άνθρωποι οι οποίοι πρέπει να μείνουν στο σπίτι έχουν την απαραίτητη υποστήριξη σε επίπεδο Δήμων» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επεσήμανε ότι τελικά οι Δήμοι -ειδικά οι μικρότεροι Δήμοι- είναι αυτοί που γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι συμπολίτες μας έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, πολύ καλύτερα από ό,τι μπορεί να το γνωρίζει οποιαδήποτε ηλεκτρονική πλατφόρμα ή οποιαδήποτε κεντρική δομή».

Για το ζήτημα της εφαρμογής των μέτρων, ο πρωθυπουργός τόνισε στη διάρκεια της συζήτησης: «Είμαστε μία δημοκρατία της πειθούς και έχουμε καταφέρει και έχουμε την κοινωνία με το μέρος μας. Την ηθική της ατομικής ευθύνης, νομίζω την έχουμε κάνει πράξη. Και σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε».

Στη σύσκεψη συζητήθηκε η στενότερη συνεργασία ανάμεσα στην κεντρική κυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία έχει ήδη ενισχυθεί με 15,7 εκατομμύρια ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω κορονοϊού και θα ενισχυθεί επιπλέον με άλλα 12 εκατομμύρια ευρώ, για τη σίτιση πολιτών που έχουν ανάγκη.

Ένα από τα βασικά «εργαλεία» σε αυτή την προσπάθεια είναι το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο υπολογίζεται ότι εξυπηρετεί περίπου 75.000 πολίτες σε καθημερινή βάση, ενω οι οικογένειες που λαμβάνουν τρόφιμα πανελλαδικά είναι 210.000. Στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» συμμετέχουν 273 Δήμοι, στους οποίους απασχολούνται 3.047 υπάλληλοι. Το πρόγραμμα ενισχύθηκε με περίπου 1.200 εργαζομένους από τις δημοτικές υποδομές που έκλεισαν (ΚΑΠΗ, Βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ) προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες που ωφελούνται.

Κάθε Δήμος δημιουργεί τηλεφωνικό κέντρο όπου θα μπορεί να απευθυνθεί όποιος έχει ανάγκη, ενώ συζητήθηκε να διανέμονται κατ’ οίκον μερίδες φαγητού σε αυτούς που μέχρι πρόσφατα σιτίζονταν από συσσίτια. Γι’ αυτό τον λόγο θα ζητηθεί και η δωρεάν συνδρομή μεγάλων εταιρειών Catering, ενώ για τη μεταφορά τροφίμων σε χωριά, όπου δεν επαρκούν τα δημοτικά οχήματα, θα ζητηθεί η δωρεάν συνδρομή εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η επέκταση των προγραμμάτων τηλεϊατρικής και μεταφέρθηκε θετική εμπειρία από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου μέσω του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης συμμετέχουν δωρεάν σε πρόγραμμα 80 γιατροί, οι οποίοι σε μια εβδομάδα απάντησαν και έδωσαν συμβουλές σε 1.600 βιντεοκλήσεις πολιτών.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος επίσης ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

Από βδομάδα οι αποφάσεις για το Πάσχα

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεδριάζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, η οποία αναμένεται να προτείνει το Πάσχα, δηλαδή από την Κυριακή των Βαϊων και μετά, οι λειτουργίες να τελούνται, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δεν το έχει αποκλείσει, ωστόσο η κυβέρνηση δε θα βιαστεί να πάρει τις τελικές της αποφάσεις στο ζήτημα, οι οποιες πρέπει να αναμένονται από Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

52
σχόλια
 1. avatar Απο το κακό στο χειρότερο…..

  Τα χειρότερα είναι μπροστά μαs και δε μιλάω για τον ιό αλλά για τα χουντικά μέτρα τηs δήθεν δημοκρατικήs κυβέρνησηs.Kαλή λευτεριά έλληνεs.

 2. avatar Φασουλι το φασουλι γεμίζει το ΣΑΚΟΥΛΙ.

  5️⃣0️⃣0️⃣ ΕΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΊΘΑΡΧΟΥΣ, ΒΑΡΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΥΧΊΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. (ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ)

  1. avatar αγρυπνος

   πρωτον τι σου έφεξαν τα τόσο αξιπρςεπή τερτράποδα.. δεύτερον στην πόλη του 1 εκατομύριου πόσα πάρκα υπάρχουν?? 3. και οτι τυπάρχει γιατι θέλουν να το καταστρέψουν ? πχ το Ελληνικό αντοι για πάρκο ντουβάρια και καζίνα...( αν υπήρχαν τι κόσμο θα είχαν σήμερα??) ενω σαν μητροπολιτικό πάρκο χωρούσαν καπιες χιλιάδες...αν θες βάρεμα εχω καλό καμτσίκι..)

 3. avatar Ευχελαιο χρειαζομαστε…

  ..επεσε πολυ ...ατυχια γμτ!!

 4. avatar Ηλίας Κ.

  Επιχείρηση «ατομική ευθύνη», πράξη δεύτερη!!!

  Οι εικόνες από την παραλία της Θεσσαλονίκης, είτε πραγματικές είτε fake, έκαναν την δουλειά τους. Μπήκε γενικό απαγορευτικό, οι βόλτες στο παραλιακό μέτωπο της πόλης σταμάτησαν, και οι εμπνευστές του δόγματος της «ατομικής ευθύνης» στην κυβέρνηση απέκτησαν έναν ακόμη λόγο για να κουνούν το δάχτυλο.

  Έτσι κάθε πολιτική και κρατική ευθύνη για μια δυσάρεστη εξέλιξη έχει έχει εξαλειφθεί και φωτίζετε μόνο η «ατομικής ευθύνης» από τους πολίτες.

  1. avatar criskalts

   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. avatar Baron1976

   Τα συστημικά ΜΜΕ είναι ένα εργοστάσιο βίας και διαπλοκής! Εχουν σταματήσει πλέον να παραπληροφορούν… κατασκευάζουν ειδήσεις απ’ το μηδέν ή ανασύρουν παλαιότερες ως τωρινές!
   Μέχρι που κατασκευάσανε σαν καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κούλη,Μη γελάτε ρε, ναι τον Κούλη ...και τον φάγαμε στην μάπα τώρα...

   1. avatar criskalts

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 5. avatar Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία

  Κανονική χούντα! Με απαγόρευση κυκλοφορίας, αστυνομοκρατία, ρουφιάνους, εκφοβισμός, κατατρομοκράτηση των πολιτών, ... Το μόνο που μένει είναι να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο και να κατεβάσουν τα τανκς.

  1. avatar Πολεμηστης του πληκτρολογιου

   Μετα την χουντα του συριζα, καθε αλλη χουντα ευπροσδεκτη.

  2. avatar criskalts

   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

   1. avatar Πολεμηστης του πληκτρολογιου

    Γυρισες απο τον Βεροπουλο?

 6. avatar George 7015

  50 ΝΕΚΡΟΙ ...εώς τώρα....
  1.415 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.... εώς τώρα....
  90 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ...εώς τώρα....
  10.000. νοσούν. εώς τώρα....

  **11 εκατ. ευρώ εν μέσω επιδημίας για «υπηρεσίες επικοινωνίας» που είναι εκ του νόμου δωρεάν απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

  **Προκλητικές αυξήσεις για golden boys των ΔΕΚΟ εν μέσω πανδημίας απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη,το υπουργείο Μεταφορών ετοιμάζεται να διπλασιάσει τον μισθό στα «γαλάζια» στελέχη των διοικήσεων ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ και ΟΑΣΑ.

  **Ο Άδωνης δίνει εν μέσω πανδημίας 20.000 ευρώ σε εταιρεία μετακλητού υπαλλήλου της ΝΔ!!!!!!!!!!!!!!

  Ενώ παράλληλα τα νοσοκομεία μας παρουσιάζουν τραγικές ελλείψεις,απο Ιατρούς,νοσ.πρωσοπικό,μάσκες,τεστ ελέγχου για τον κορονοιό....κ.α

  1. avatar criskalts

   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 7. avatar ΠΑΛΛΑΣ Ροδος.

  feke news και παραπληροφορηση οτι φταιει ο κοσμος για να παραδεχτειτε οτι φταιει η κυβερνηση.

  1. avatar criskalts

   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 8. avatar Capital Original

  Κυριάκο πάρε σκληρότερα μέτρα γιατί είμαστε γιδολαος!! Ο κάθε πικραμένος έχει ξεθαψει λινατσες που τις θεωρει φόρμες και κάτι τσαρούχια για αθλητικά και βγαίνουν και σουλατσαρουν δύο δυο περπατώντας και μου το παίζουν ότι αθλούνται...έλεος ζώα. Άι σιχτιρ!!!

 9. avatar Μην ξεχνας

  Την επόμενη του Πάσχα όλα θα είναι μέλι-γαλα, δεν θα χρειάζονται πια μέτρα μετακίνησης/προστασίας...

 10. avatar CORVUS_CORAX

  Κουλη δεν βαζεις μυαλο με τιποτα, δεν πειραζει, μπροστα σου θα τα βρεις.

  1. avatar αμε ναβρεις τους ποδεμος ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   να θαβετε τον ισπανικο λαο ...ξεφτιλισμενα ορνεα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 11. avatar Ω

  Καποιος ανεγκεφαλος εδω γραφει για τους ιερεις υπαλληλισκος του δικερατου πιστο σκυλι η πανηλιθιος και τα δυο πανε μαζι !

  1. avatar Αφήστε με

   Έξω οι σπηλαιάνθρωποι από τη χώρα μας!

 12. avatar Πολεμηστης του πληκρολογιου

  «Λαϊκισμός» για τον Πέτσα η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για υποχρεωτική προσωρινή μείωση των μισθών των βουλευτών!

  ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ .....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.....τώρα που πρέπει σας ξεβράκωσαν ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ εεεε????

  1. avatar criskalts

   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. avatar Πολεμηστης του πληκτρολογιου (o original)

   Ρε συριζαιοι, για αυτο δεν σας παιρνει κανεις σοβαρα πια. Τιποτα, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ δικο σας πια? Μεχρι και ονοματα χρηστων χακαρετε για λιγη δημοσιοτητα? ΟΚ. Δημοκρατια εχουμε (νεα), το \'Πολεμηστης του πληκτρολογιου\' δεν εχει πνευματικα δικαοωματα αλλα πολυ ξεπεσμος ρε αδερφε. Πολυ. Αφου ειμαι αντι-συριζαιος κυριως και πρωτιστως, με το να κανετε φιλοσυριζαιικα σχολια με το ονομα χρηστη μου, αληθεια δεν καταλαβαινεται οτι δεν κανετε καλο στον (οποιο) σκοπο σας? Λιγη πρωτοτυπια δεν βλαπτει. Και οταν εγω εχω εχω πιο πρωτοτυπες ιδεες και καλυτερη κριτικη κατα της ΝΔ απο το κομμα της αξιωματικης αντιπολιτευσης...κλαφτα χαραλαμπε.

  3. avatar σωστα λεει ο συριζα…..αλλα παντα τρεχει πισω απο τα γεγονοτα

   ολα στο νου...ολα στο πισωκαυκι..........

 13. avatar Περι μ !

  Κολοκυθοπιτα ΑΛΛΟΝ ΑΝΤ ΑΛΛΩΝ ΟΥΝΑΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ !

 14. avatar ΑΛΛΟΣ πιο

  [...] απ τον ΑΛΛΟ δεν υπαρχει ! [...] τι σου φταιει το ρασο ρε [...] ! Πηγαινε [...]! Εκει που ανηκεις και μην απασχολεις τον αερα μας [...] !

 15. avatar Mad Max OR

  Πείτε στον κόσμο για τις ασκήσεις εξομοιώσεις πανδημίας, που έγιναν τον Αύγουστο και τον Οκτώβρη του 2019 στις ΗΠΑ με κώδικες ονομασίες Crimson Contagion και Event 201 αντιστοίχως...
  Πείτε για την άσκηση με κωδική ονομασία Exercise Cygnus, που έλαβε χώρα τον Οκτώβρη του 2016 στη Βρετανία και τα αποτελέσματά της ουδέποτε ανακοινώθηκαν δημοσίως...

  https://www.nytimes.com/2020/03/19/us/politics/trump-coronavirus-outbreak.html

  http://www.centerforhealthsecurity.org/newsroom/center-news/2020-01-24-Statement-of-Clarification-Event201.html

  https://www.telegraph.co.uk/news/2020/03/28/exclusive-ministers-warned-nhs-could-not-cope-pandemic-three/

  1. avatar criskalts

   ΠΑΝΚΟ εσύ ρε χάπατο;;;
   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 16. avatar Πολεμηστης του πληκτρολογιου

  Εξαιρουνται οι λαθρο.

 17. avatar Μστ

  Όπως ήταν μονταρισμένα και ψεύτικα τα πλάνα στη παραλία της Θεσσαλονίκης, άλλο τόσο μπορεί να είναι ψεύτικοι οι αριθμοί των νεκρών και κρουσμάτων σε όλο το κόσμο.!!

  1. avatar criskalts

   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 18. avatar Μστ

  Φτιάξτε και άλλα μονταρισμένα πλάνα όπως αυτό στη παραλία Θεσσαλονίκης, βάλτε δικούς σας γιατρούς να τρομοκρατούν για τον φονικό ιό, μπλοκάρετε όσο γιατρούς έχουν αντίθετη άποψη, δώστε ψεύτικους αριθμούς θυμάτων και κρουσμάτων...δε πείθετε πλέον.!!

  1. avatar criskalts

   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. avatar Eleη

   O γιατρός είπε να μην σου λέμε οχι

  3. avatar Τι να πω τωρα

   Ολες οι κυβερνήσεις του πλανήτη ,σε οποιον πολιτικό χωρο και αν ανήκουν,
   Δισεκατομμυρια άνθρωποιο σ\'ολο τόν κόσμο
   Η παγκοσμια επιστημονική. Κοινότητα
   Ολοι οι γιατροι του πλανητη
   Ολοι αυτοι δεν ξέρουν τιποτα,λένε ψέματα μας κοροιδεύουν,οι νεκροι ψεύτικοι
   Ολα παραμύθια Μονο ο Μστ ξέρει την αλήθεια.Κατι τέτοιοι αν δεν ηταν επικινδυνοι
   Θα ηταν απλα οι γραφικοι ηλίθιοι.Επιτελους σταματα να ασχολείσαι με πραγματα που δεν εχεις
   Ιδεα τι είναι και προς θεου μη σταματας να παιρνεις τα φαρμακα σου διότι τα αποτελεσματα
   Φαινονται

  4. avatar Casper

   Επιτέλους η ανοησία έχει καί τά όρια της.Ολόκληρος ο πλανήτης κανει συνομωσία γιά νά ξεγελάσει εσένα.Αφου λοιπόν όλα είναι ψέματα βγές έξω ,πηγαινε στό σωτηρία για βόλτα
   Αφου όμως κάνεις υπευθυνη δήώση \'οτι δεν επιθυμείς καμιά περίθαλψη αν αρωστήσεις
   Φτάνει πιά η ξερολιά από τον κάθε αγράματο που νομίζει οτι είναι πιο έξυπνος από
   Δισεκατομύρια άλλους ανθρ\'ωπους

 19. avatar Μστ

  Τελικά οι μόνες χώρες που έχουν πάρει πολύ αυστηρά μέτρα, είναι οι υπερχρεωμένες χώρες...κοίτατε να δείτε που σ\' ένα μήνα που θα τελειώσει όλο αυτό, θα εφαρμόσουν βάρβαρη λιτότητα.!!

  1. avatar criskalts

   χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. avatar εσυ θες εξοντωση λαου ….οπως και τα ποδεμια

   για να φερετε εδω τα λαθροπακιστανια ...τα συντροφια σας....αδικοθανατοι....λυσοντεριασμενοι.....

 20. avatar Αλλος

  Κυριάκο,πάρε μέτρα στούς παπάδες γιατί εχουν ξεφύγει λόγω χαμηλού χρηματοκρίτη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει