Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα δοθεί το δώρο του Πάσχα – Στα 10 δισεκ. ο προϋπολογισμός

«Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους. Κι όμως εδώ διακρίνω, από ορισμένους, έναν αδικαιολόγητο εφησυχασμό. Δεν θα τον ανεχτώ»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:36
19/03/2020
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα δοθεί το δώρο του Πάσχα - Στα 10 δισεκ. ο προϋπολογισμός
49
loading

Σε μήνυμα προς τους πολίτες προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη 19 Μαρτίου, μετά από την παγκόσμια κρίση που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε ότι «τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Πήραμε πιο γρήγορα μέτρα αλλά δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά θα είναι.

Σας ζητώ να μην γκρεμίσουμε τώρα όσα έχουμε χτίσει. Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους. Κι όμως εδώ διακρίνω, από ορισμένους, έναν αδικαιολόγητο εφησυχασμό. Δεν θα τον ανεχτώ»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι το δώρο Πάσχα για το 2020 θα δοθεί ενώ ανακοίνωσε και έκτακτο δώρο για γιατρούς και νοσοκομούς.

Όλο το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συμπολίτες μου,

Επικοινωνούμε ξανά, όπως σας έχω υποσχεθεί, για τα νέα δεδομένα στα μέτωπα της υγείας μας και της οικονομίας. Για να ανακοινώσω τις νέες πρωτοβουλίες μας. Αλλά και για να σας στείλω και πάλι μήνυμα ενότητας, πειθαρχίας και υπευθυνότητας.

Θα το επαναλάβω όσο πιο απλά γίνεται: Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Πήραμε νωρίτερα από άλλες χώρες δραστικά μέτρα για να μειώσουμε τη διάδοση του ιού, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο αποτελεσματικά θα είναι.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές και για τη χώρα μας. Είναι στο χέρι μας να αποδειχθούν σκληρές και περίπλοκες αλλά όχι εφιαλτικές. Σας ζητώ, λοιπόν, να μη γκρεμίσουμε τώρα όλα όσα χτίσαμε το τελευταίο διάστημα.

Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους. Κι όμως εδώ διακρίνω, από ορισμένους, έναν αδικαιολόγητο εφησυχασμό. Δεν θα τον ανεχτώ.

Ναι, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι ότι η επιστήμη θα αντιμετωπίσει αυτή την πανδημία νωρίτερα από ό,τι αναμέναμε. Αλλά για τους επόμενους μήνες δεν θα υπάρξει καμιά μαγική λύση.

Θα στηριχθούμε στις δυνάμεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το οποίο ενισχύεται με ταχύτατους ρυθμούς: Προσθέτουμε κλίνες και κρεβάτια εντατικής, αγοράζουμε αναπνευστήρες και αναλώσιμα. Και προσλαμβάνουμε 2.000 νοσηλευτές και ειδικούς γιατρούς.

Ο ιδιωτικός τομέας λειτουργεί υπό την απόλυτη καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας.  Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι είναι παρόντες, με σημαντικές δωρεές, σε τούτη τη δύσκολη στιγμή.  Καλώ, όμως, και τους απόντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Κάνω επίσης έκκληση στους πολίτες να ακούν μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις. Τα fake news κάνουν κακό στην υγεία, σωματική και ψυχική.

Το οπλοστάσιο των μέτρων περιορισμού που μπορεί να πάρει η κυβέρνηση έχει σχεδόν εξαντληθεί. Το κακό θέλει έναν κρίκο δίπλα του για να απλωθεί. Και αυτή την αλυσίδα του τρόμου μπορούμε να τη σπάσουμε αν κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αν μείνουμε σπίτι, αποφεύγοντας όλες τις περιττές επαφές.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μία ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη: Αφού δεν θα έχουμε καμία επαγγελματική υποχρέωση, δεν κυκλοφορούμε! Μένουμε στο σπίτι και διαβάζουμε, ακούμε μουσική, βλέπουμε ταινίες, επικοινωνούμε με τους δικούς μας, αυτούς που αγαπάμε.

Πάμε για έναν περίπατο ή για τρέξιμο μόνοι. Και σε κάθε περίπτωση αποφεύγουμε τις συναθροίσεις.

Απ’ όλους εμάς και τη συμπεριφορά μας εξαρτάται, τελικά, αν η κυβέρνηση χρειαστεί να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Και κάτι τελευταίο. Ο ιός δεν γνωρίζει σύνορα και αποστάσεις. Όσο πιο μικρό είναι το νησί όπου κάποιος πιστεύει ότι θα καταφύγει για να προστατευθεί, τόσο πιο δύσκολη, αν όχι αδύνατη, θα είναι και η περίθαλψή του αν αρρωστήσει εκεί.

Συμπολίτες μου,

Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι και για την οικονομία. Τώρα, ωστόσο, έχουμε περισσότερα όπλα στη φαρέτρα μας για να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας και της παραγωγής.

Μετά την απαλλαγή μας από τα δυσβάσταχτα υπερπλεονάσματα του παρελθόντος, η χθεσινή απόφαση της ΕΚΤ εντάσσει για πρώτη φορά και τη χώρα μας σε πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Επιτέλους, ύστερα από 10 χρόνια κρίσης, η Ελλάδα αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτή η εξέλιξη μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε ένα πολύ πιο φιλόδοξο πρόγραμμα υποστήριξης της πραγματικής οικονομίας. Το πρόγραμμα αυτό είναι δυναμικό και θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις.

Σήμερα, ανακοινώνω ότι ο Προϋπολογισμός του Κράτους αναθεωρείται. Έτσι, πέραν των μέτρων που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ύψους 3,8 δισ., θα διατεθούν ακόμη περίπου 3 δισ. για τη στήριξη της οικονομίας από τον κρατικό προϋπολογισμό. Και τουλάχιστον αλλά τόσα από τον ανασχεδιασμό του ΕΣΠΑ.

Μιλώ, δηλαδή, για περίπου 10 δισ., χωρίς τις προβλέψεις για την παροχή προσθετής ρευστότητας στις επιχειρήσεις από τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Κατά συνέπεια, μπορώ σήμερα να ανακοινώσω ότι επεκτείνεται ο έκτακτος μισθός των 800 ευρώ έως τα τέλη Απριλίου και σε όσους απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εξακολουθούν να λειτουργούν με μείωση του τζίρου τους.

Το μέτρο, λοιπόν, δεν αφορά μόνο τις επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τους, αλλά τη μεγάλη πλειονότητα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα. Των οποίων το κράτος θα καλύψει και όλες τις ασφαλιστικές εισφορές.

Την ενίσχυση των 800 ευρώ θα λάβουν και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της χώρας. Και για αυτούς θα ανασταλεί επίσης η υποχρέωση καταβολής εισφορών.

Οκτακόσια ευρώ όμως θα λάβουν και όλοι όσοι απολύθηκαν ή εξαναγκάσθηκαν σε παραίτηση από 1η Μαρτίου μέχρι και χθες. Φροντίζουμε, πέρα και πάνω από όλα, αυτούς που χτυπήθηκαν πρώτοι και πιο σκληρά από την κρίση.

Το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο από όλους τους εργοδότες προς όλους τους εργαζόμενους, όπως ακριβώς το δικαιούνται. Ο ακριβής χρόνος καταβολής του θα ανακοινωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία.

Σε κάθε περίπτωση, έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς.

Θέλω να τονίσω, για άλλη μια φορά, ότι κανείς στην πατρίδα μας δεν θα μείνει μόνος μέχρι να περάσει κι αυτή η περιπέτεια.

Και η προσωπική μου δέσμευση είναι να μην πάψω να αγωνίζομαι για έναν διπλό στόχο.

Ο μεγαλύτερος πλούτος του τόπου μας είναι οι άνθρωποί του, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, και η δική τους υγεία είναι η πρώτη μου φροντίδα.

Αλλά και η ευημερία τους αποτελεί ταυτόχρονα προτεραιότητα. Η κυβέρνηση λοιπόν, θα κρατήσει ζωντανό τον σπόρο της ανάπτυξης που είχε ήδη αρχίσει να καρποφορεί.

Η επόμενη μέρα μπορεί να είναι καλύτερη. Και θα ξημερώσει πιο φωτεινή αν μείνουμε υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι. Ενωμένοι αλλά μακριά ο ένας από τον άλλο!

Μένουμε σπίτι, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε αποφασισμένοι, μένουμε -πάνω απ’ όλα- υγιείς!

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είχε απευθύνει διάγγελμα και πάλι πριν από δύο ημέρες την  Τρίτη, χαρακτηρίζοντας τον κορονοϊό «εχθρό αόρατο αλλά όχι ανίκητο».

Αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Ελλάδα - 6 νεκροί

Νωρίτερα, έγιναν γνωστά νέα κρούσματα του κορονοϊού που φτάνουν τα 46 και τα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Συνολικά τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας φτάνουν τα 464.  Από αυτά, 72 είναι απροσδιόριστης πηγής, ενώ 78 ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση υπάρχει αύξηση των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι μιας και φτάνουν τους 16. Κάτι που σημαίνει ότι έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί σοβαρότερα από τον κορονοϊό.

Την ίδια ώρα, 19 ασθενείς πήραν εξιτήριο. Ο Σωτήρης Τσιόδρας ολοκλήρωσε την ενημέρωση με τη φράση «ο αγώνας συνεχίζεται».

Κλείνουν τα ξενοδοχεία λόγω κορονοϊού

Κλείνουν μέχρι τα τέλη Απριλίου τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Μαρτίου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «το Υπουργείο Τουρισμού με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, ανακοινώνει την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

49
σχόλια
 1. avatar ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δημοκρατης

  καιρος να μην κανουμε αντιπολιτευση αλλα σύσσωμη προσπαθεια
  μπραβο Πρωθυπουργε και ας μη σε ψηφισα

 2. avatar Κλείσιμο Όλα!!

  Δεν περίμενα να το πω αλλά ένα μεγάλο μπράβο στο Μητσοτάκη. Έτσι αν χρειαστεί να πάρουμε και πιο σκληρά μέτρα ειδικά για αυτούς που αψηφούν τα μέτρα και βγαίνουν έξω και για τούς άλλους που πάνε διακοπές. Όλοι μέσα τώρα ειδικά οι γέροι γιατί στο τέλος θα αρρωστήσουν εμάς τους νέους. Όσο για αυτούς που πάνε να ανοίξουν μαγαζιά όπως τα jumbo βάλτε τους πρόστιμο.

 3. avatar Α.K.

  Τέτοια αυτοπροβολή με καθημερινά διαγγέλματα, ούτε ο Χίτλερ.

  1. avatar ο ψευτοτσιπρας …..μπας και πηγε κουβα ???

   σε κανα μνημοσυνο του συντροφου?????με ιδωτικο τζετ.....εφοπλιστων...καπιταλιστων.....βοσκοτοπαδων...κουμπαρακων...μαρινακηδων

  2. avatar αριστερο αν ψαχνεις ……..

   μονο ο μητσοτακης ειναι .,,,,σας λαλει σαν προβατα......σαν γιδια πολακογιδα..σας χορευει αριστερο ταγκο.........εσεις σταλινια και μαδουρια...πινοσετια κολοκυθια.....φοροι ντολμαδες γεμιστα......εκας φπα μειωσεις......

  3. avatar ο δικος σου ο σταλινοφασιστας …….ο τουμπας….ο κοκκινογραμμης…..ο ανοιχτοσυνορας

   που κρυβεται???στα σκαφη της εφοπλιστριας??? στις βιλες των ποδεμος???βγαινει μια στιγμη ριχνει μια πιστολια ...και ξανακατεβαινει στο παραδεισο,,,ουζακιας και μπαροβιος καθοτι,,,,,,,μεγας ψαλιδοχερης...μπαβαροτι.....τρωει πινει και σαλιαριζει.......πετα μια λασπη και χτιζει......

  4. avatar @ακ

   Μην αγχώνεσαι Α.Κ.! Εσύ δεν θα πάθεις τίποτα από τον κορονοϊό! Έχεις πληγεί ανεπανόρθωτα από τον ΣΥΡΙΖΟΠΟΛΑΚΟΤΡΟΛιό covid 1η φορά αριστερά γιαλαντζί ! Ειναι οτι χειρότερο ! Οπότε ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται ! Παρόλα αυτά καθήστε σπίτι αυστηρά ,όλοι οι νοσούντες ... για να δούμε τις επιπτώσεις του μετά από 1 και 2 μήνες αντίστοιχα στην ...εγκεφαλοπάθεια ! Μπορεί και να βελτιωθείτε...αν και δεν υπάρχουν τέτοια δεδομένα διαθέσιμα! Εξαιρετικά , μη αναστρέψιμη βλάβη ! Κρίμα ...

  5. avatar Α.Γ.

   Έπρεπε να είναι αραχτός σε κανένα σκάφος και να καπνίζει πούρα....

  6. avatar criskalts

   Έλα ρε ΠΑΝΚΟ!!!

 4. avatar Ελλην πιτογυρος

  Ένα είναι το σίγουρο. ΝΔ = ανεργία

  1. avatar αυτα σου διδαξε,,,,,,,,,,,,,,,,, η χ αυγη κι ο μπαξεβανης????

   ο ψευταλεξης,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ο κυριτσης ...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.κι ο δραγασης?????πιτακοκεφαλος και γυρολογος του καψωχα....της ακριδας....της υπογας της μαδουρας......

  2. avatar criskalts

   Πονάς πολύ και φαίνεται για τον σφυριζάκο σας Κύπριε χαλουμοφάγε...
   υπομονή και λιπαντικό

 5. avatar Μάκης71

  Πολυ σωστά όλα! Εδω Ολλανδια, κρατος απ τα λιγα...υποτιθεται, εχουν πολυ ασχημα νουμερα. Υπουργοι λυποθυμανε και παραιτουνται. Ειδικα στα σουπερμαρκετ σχεδον μηδαμινά τα μέτρα. Οποιος θελει μπαινει, οποτε θελει, συνωστισμος στα ταμεία, ουτε γαντια δινουν οπως εκει ούτε αντισηπτικο ψεκαζουν στα χερια πελατων οπως εκει, ουτε σεκιουριτι εχουν στις πορτες. Ειδικες ομαδες για τις δυσκολες καταστασεις...ουτε για δειγμα...

 6. avatar Φως φανάρι

  Όλα τα μέτρα καταστολής
  μετά που μπήκε ο ιός στη χώρα.

 7. avatar .;.

  Νέο μήνυμα από το 112 για τον κορονοϊό: Μείνετε σπίτι, μας τελείωσαν τα αντιδραστήρια και δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα τεστ.

 8. avatar Πρόεδρε Κυριακο.. ..

  ..μην λησμονείς συνταξιούχους. Δώσε το και αυξημένο μάλιστα αυτο το πασχαλινό επιδοματακι που έδωσε πέρυσι ο συριζα και ονόμασε δωρο . Ψίχουλα αλλά τα χρειαζόμαστε πρόεδρε.

 9. avatar Capital original

  Για άλλη μια φορά βλέπουμε το σόου να στήνεται με κούφια διαγγέλματα που θα δείξουν σε όλους πως ο πρωθυπουργός είναι παρών, με πανηγυρισμούς για τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως «επιτυχία του Κυριάκου»
  ΔΕΝ ξεχνάμε την διάλυση των μερισμάτων, το κόψιμο της 13ης σύνταξης, η απελευθέρωση των πλειστηριασμών α’ κατοικίας, η κατάργηση του βάσιμου λόγου απόλυσης....τις καταγγελίες των γιατρών για τρομερές ελλείψεις παίζονται με τίτλο «χειροκροτούμε τους ήρωες όπως μας είπε η Μαρέβα».

  1. avatar τηλεθεατης

   Καλα, εσυ κοιμασαι ορθιος απο το κουτοχορτο που εχεις φαει..Και ηταν και κακης ποιοτητας.........

 10. avatar αριστο […]

  πιο πολυ μιλαει παρα κανει (ισχως βεβαια αυτο να ειναι και καλυτερο)

 11. avatar θορπ.

  Μια ρουτίνα είναι πια οι γελοίες κομπορρημοσύνες τους .
  Να τι βρήκαν τώρα ...
  Το γεγονός είναι ότι η Ελλάδα θα συμμετέχει στο προσωρινό πρόγραμμα της
  Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας για την αντιμετώπιση μιας φονικής
  πανδημίας, όπως όλες οι χώρες της Ευρώπης .
  Η ΕΚΤ περιλαμβάνει και την Ελλάδα σήμερα και δεν την εξαιρεί, γιατί η χώρα βγήκε από τα μνημόνια ,από τα οποία την έβγαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
  Αυτό λοιπόν το γεγονός το παρουσιάζουν σαν επίτευγμα των επιτευγμάτων, δικό τους!

  1. avatar μνημονια σας εκατσε μεχρι το 60

   σεβγαλε σενα ?????το καταλαβες?????απο που???καθε μηνα εδω η τροικα..............σαλεμενε συριζονη......θολωσε η κουτρικα σου......,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  2. avatar χαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Από τα μνημόνια θα είχαμε βγει νωρίτερα, αλλά ο σύριζα είπε να κάνει άλλο ένα, έτσι για το γούστο

  3. avatar Α.Γ.

   Πίσω στο 3% συριζοπουλο.
   Στο πρόγραμμα μπήκαμε γιατί είναι πανδημία και όχι για άλλο λόγο Γκούφι!

 12. avatar ΓΙ 78

  Ο μεγάλος τιμονιέρης ξύπνησε... Άφησε το τουριστικό του σακίδιο και βουρ στην δουλειά. Γίναμε και λίγο αριστεροί και πάμε για νίκες λαμπρές στο νέο Στάλινγκραντ και Λένινγκραντ. Με τον Ζούκοφ-Άδωνι στο πλευρό του και τον πρωτοψάλτη Τζιόρδα - Τιμοσένκο... Ούρααααα!!!

 13. avatar μεχρι τις 30 αρπιλιου σπιτι

  μετα στο δρομο το παιρνει η τραπεζα. ζητω η ελευθερη αγορα.

  1. avatar τι να κανομε???

   ο κουμουνισμος κατερρευσε.....παντελως......θαχαμε τζαμπα σπιτι φαι περιθαλψη....λεφτα παραδες αμαξια ανεσεις χλιδα ζεστη ...κοριτσα....ποτα χορους ....και μπολικη σιβηρια ....γκουλαγκ......ιους εξαφανισεις εξοριες μουγκα ......ενα καναλι σταλιν

 14. avatar ti s

  Πάσχα χωρίς Πάσχα, για να δούμε.
  Ιουλιανός ο Παραβάτης: «Νενίκηκάς με, Ναζωραίε»
  «Εξέδυσάν με τα ιματιά μου και ενέδυσάν με χλαμύδαν κοκκίνην• έθηκαν επί την κεφαλήν μου στέφανον εξ΄ ακανθών και επί την δεξιάν μου χείραν έδωκαν κάλαμον, ίνα συντρίψω αυτούς ως σκεύη κεραμέως». (από την υμνολογία της Μ. Πέμπτης)

 15. avatar ψηφισα για να καταργηση την συμφωνια των πρεσπων

  αλλα ειναι η τελευταια φορα. ειμαι 2 χρονια ανεργο και δεν εχω δει ψιχουλο φετος απο τη νδ

  1. avatar Α.Γ.

   Να δεις ψίχουλο αν δεν πάρεις καμία εφημερίδα να δεις για δουλειά το βλέπω δύσκολο!
   Εκτός και αν πας μόνο για διευθυντής...

 16. avatar ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΖΑΙΟΙ ΝΑ ΧΕΤΕ

  Παρτε το χαμπαρι ο ανθρωπος ειναι απλα κανονικος πρωθυπουργος.....
  Αν δεν μπορειτε να το ανεχτειτε τοτε υπαρχουν και τα χαπακια
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

  1. avatar Μπεε μπεεε μπεεεεεε

   σ´αρεσουν τελικα οι σοσιαλιστικες πολιτικες ετσι? πως τα πανε οι λιμπεραλ χωρες με το κορονα, καλα?

 17. avatar καθρεφτακια για τους ιθαγενης

  ουτε μια κουβεντα για προσληψη γιατρων η αυξηση των χρηματων που πανε στην υγεια. μονο στηριξη των επιχειρηματιων

 18. avatar Τονο Μάσας.

  Βγήκε ο Τσίπρας σήμερα είπε τα δικά του και έτρεξες και συ μη χάσεις.
  Βρε δεν μας παρατάτε όλοι λέω εγώ.
  Τώρα που το θυμήθηκα...NEWSBEAST τι έγινε με τις κοριτσάρες απο το ίνσταγκραμ? Γιατι το έκοψες? Πάθανε ίωση κι αυτές φαίνεται. Εμ έτσι που τριγύριζαν την άρπαξαν φυσικό ήταν.

  1. avatar κοκο????

   κοκακι????συκακι?????

 19. avatar Κυριακο μόλις σκοτωσες

  Συριζα- μπαρουφακη- ΚΚΕ κι λοιπούς ψεκασμενους

 20. avatar PavlosP

  Κύριε πρωθυπουργέ, ολική απαγόρευση κυκλοφορίας! Κλείστε ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις που δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτές!!! Μόνο με την πρόληψη θα μετριάσουμε την εξάπλωση!

  1. avatar PANKO

   Ας τολμήσει... κύριε ΠαύλοΠ...
   Θα ξεχυθούμε στο δρόμο από αντίδραση...και έλα να μας σταματήσεις...

   1. avatar θα σας τσιμπησει

    ο κορωνης....

   2. avatar criskalts

    Ποιους ρε φίφη;;
    Σιγά τα νεγκλιζέ ατρόμητο αγόρι!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει