Η Δράση ξεκινά μια σειρά ανοικτών ενημερωτικών εκδηλώσεων με θέμα «αντί-Δραση στην ανεργία», με σκοπό την υποστήριξη ανέργων, επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κρίση ή έχουν αναγκαστεί να διακόψουν τη μέχρι σήμερα επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με πρωτοβουλία της Δράσης, επαγγελματίες και σύμβουλοι θα παρουσιάζουν βέλτιστες πρακτικές (σύνταξη βιογραφικού, εταιρείες εύρεσης εργασίας, ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων, πηγές χρηματοδότησης κ.α.) που θ’ αυξήσουν σημαντικά την πιθανότητα επαγγελματικής αποκατάστασης. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και επιτυχημένα παραδείγματα ανθρώπων και επιχειρήσεων που τα καταφέρνουν μέσα στην κρίση.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στη Νέα Φιλαδέλφεια (Πλατεία Πατριάρχου, Λεωφόρος Δεκελείας 104, Εμπορική Τράπεζα), ενώ η πρωτοβουλία «αντί-Δραση στην ανεργία» θα συνεχισθεί με αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση της Πέμπτης θα μιλήσουν ο Σύμβουλος Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας κ. Παύλος Καζάζης, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας κ. Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης και ο νέος επιχειρηματίας κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος.

Παρέμβαση για ένα νέο σχέδιο που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, θα κάνει ο Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της Δράσης κ. Θόδωρος Σκυλακάκης.