Τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε ο Στάθης Παναγούλης με αφορμή τη δήλωσή του για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή της κουβέντας του ξεκαθάρισε: «πρώτα πρώτα είχα πει από χθες ότι δε θέλω κανένα διάλογο με τον κ. Γεωργιάδη».

Και τόνισε: «Στη δήλωσή μου επιμένω γιατί αυτή τη δήλωση που έκανε ο συγκεκριμένος υπουργός “έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι εστί βερίκοκο” είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Εγώ βρίσκομαι σε ένα κόμμα και από τα 18 μου αγωνίστηκα για αντικειμενική δικαιοσύνη, για το μεροκάματο, για την ασφάλεια. Αυτή η κατάπτυστη δήλωση δυστυχώς πέρασε σε όλα τα Μέσα».

Είπε ακόμη ότι: «δεν μετέφερα τίποτα άλλο από αυτά που λέει ο κόσμος, ο λαός. Μαζέψτε τον Γεωργιάδη, έχει τρελάνει τον κόσμο». Και πρόσθεσε: «Εδώ και μέρες ο κ. Γεωργιάδης απειλεί εργαζόμενους με απολύσεις».

Και αναφέρθηκε σε μία παράκληση προς τον κ. Στρατούλη λέγοντας: «Θα παρακαλέσω και τον φίλο μου, τον Δημήτρη Στρατούλη, εάν θα πάει γρήγορα στην Κουμουνδούρου να εισηγηθεί στον πρόεδρό μας εάν θα βάλουμε τον κ. Γεωργιάδη στο Πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρο». Ξεκαθάρισε πάντως για μία ακόμη φορά ότι στη δήλωσή του μεταφέρει τι λέει ο κόσμος. «Κοιτάξτε τα μηνύματα», είπε.

Πάντως, ο κ. Παναγούλης μέσα από τη σελίδα του στο Facebook έγραψε:

«ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ και ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΑΦΝΙ), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ».