Υψηλούς τόνους μεταξύ του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, και του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, προκάλεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο προγραμματισμός της συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για την Κυριακή των Βαΐων.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον πρόεδρο της Βουλής ότι προγραμματίζει τη συζήτηση της Βουλής επεσήμανε ότι την Κυριακή των Βαΐων πολλοί βουλευτές θέλουν να εκκλησιαστούν.

«Η δημοκρατία παραβιάζεται ασύστολα. Και ευθύνη γι’ αυτό έχει το προεδρείο της Βουλής, ευθύνη έχει ο κ. Μεϊμαράκης προσωπικά», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δεν αντιδικώ με προέδρους κομμάτων, αλλά δεν μπορεί να με εγκαλούν για θέμα που δεν έχω ευθύνη. Εγώ λοιπόν σας εγκαλώ ότι χρησιμοποιείτε την Ολομέλεια για επικοινωνιακή τακτική. Θα πρέπει να ντρέπεστε κύριε Πρόεδρε. Για ό,τι συμβαίνει στη Βουλή αναλαμβάνω πλήρως ευθύνη. Έχετε το δικαίωμα αν θέλετε να μου κάνετε την οποιαδήποτε μομφή. Όταν θα απευθύνεστε στον πρόεδρο της Βουλής, να το κάνετε με τη σοβαρότητα και σεμνότητα που απαιτείται», αντέτεινε ο κ. Μεϊμαράκης.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha: