«Τα κόμματα ανασυντάσσονται και αναδιοργανώνονται για να εκπληρώσουν τον θεσμικό τους ρόλο» δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συνεδρίου της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην αποκλειστική του δήλωση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, με αφορμή το 2ο συνέδριο του κόμματος που ξεκινάει σήμερα.

Ο κ. Μεϊμαράκης υπογραμμίζει ότι «η ΝΔ, ενωμένη και δυνατή είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη συντεταγμένα, με ηπιότητα και όπως προτάσσει ο πολιτικός μας πολιτισμός, με τελικό στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές».

Ολόκληρη η δήλωση

«Ανοίγει σήμερα τις εργασίες του το 12ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ένα Συνέδριο που θα εκπέμψει μήνυμα ενότητας και πανστρατιάς, ενόψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του 2019, αυτοδιοικητικών-ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών.

Η ΝΔ, ενωμένη και δυνατή είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη συντεταγμένα, με ηπιότητα και όπως προτάσσει ο πολιτικός μας πολιτισμός με τελικό στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές.

Κάθε Συνέδριο είναι μια ξεχωριστή γιορτή Δημοκρατίας, γιατί μέσα από τα Συνέδρια τα κόμματα ανασυντάσσονται και αναδιοργανώνονται για να εκπληρώσουν το θεσμικό τους ρόλο.

Με το 12ο Συνέδριό μας μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο δυναμικά, χωρίς συμβιβασμούς, το άλμα στο μέλλον αφήνοντας πίσω το λαϊκισμό και να διαβεβαιώσουμε ότι το πρόγραμμά μας, οι αρχές και οι αξίες μας, μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή της μάχης».