Nα κινηθεί προς το σωστό πλαίσιο των πρόσφατων αποφάσεων των Βρυξελλών, δίνοντας έμφαση τις αποκρατικοποιήσεις, καλεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός εκφράζει ανησυχία πως η ελληνική οικονομία θα ξαναβρεθεί πάλι στο σημείο μηδέν αν η κυβέρνηση δεν τα καταφέρει και συνεχίζει να της ξεφεύγει ο προϋπολογισμός μέχρι το φθινόπωρο.

Ο κ. Χατζηδάκης θεωρεί πως η θριαμβολογία της κυβέρνησης δεν δικαιολογείται από τις αποφάσεις των Βρυξελλών, καθώς, όπως λέει, οι αναφορές σε σχέδιο Μάρσαλ είναι υπερβολικές.

«Ο βασικός εχθρός της κυβέρνησης είναι ο ίδιος της ο εαυτός», υποστηρίζει ο τομεάρχης της ΝΔ, συμπληρώνοντας πως μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ αδυνατεί να εφαρμόσει συγκεκριμένες πολιτικές και αποκλίνει από τους στόχους που έχει θέσει.

Για το θέμα των ταξί, ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνοντας πως χρειάζεται εκσυγχρονισμός, ξεκαθαρίζει πως πρέπει να υπάρξει απελευθέρωση του επαγγέλματος με ρυθμίσεις και περιορισμούς, όπως γίνεται στην Ευρώπη.