Ανατροπές έφεραν τα αποτελέσματα των δεύτερων αυτοδιοικητικών εκλογών, με παρατάξεις που είχαν βγει πρώτες στις εκλογές της 08/10, να μην παίρνουν τη νίκη στις εκλογές της 15/10. Παρακάτω, ακολουθούν οι διάσημοι που είχαν κατέβει στις εκλογές, αλλά δεν κατάφεραν να εκλεχθούν σε κάποιο δήμο.

Αρχικά, από τον δήμο Αθηνών, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θα συνεχίσει τη θητεία του ως δήμαρχος, οι επώνυμοι που τον στήριξαν αλλά δεν κατάφεραν να βγουν στην αντιπολίτευση του δήμου είναι η Νικολέττα Καρρά, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Βασίλης Καλλίδης και ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κριστόφ Βαζέχα.

Επιπλέον, σε άλλους δήμους που δεν εκλέχτηκαν διάσημοι που προσπάθησαν να εκπροσωπήσουν την πόλη τους, συγκαταλέγονται η Μαρία Κορινθίου, που κατέβαινε στον δήμο Δάφνης Υμηττού, ο Γιάννης Αϊβάζης, στο δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή «Fay’s Time» με την Φαίη Σκορδά, ανάμεσα σε όσους εκλέγονται με τις παρατάξεις που επέλεξαν, είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είναι στην παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη και θα είναι μέρος της αντιπολίτευσης στη δημαρχία του κ. Χάρη Δούκα.

Επιπλέον, εντυπωσιακά τα πήγε η Νάταλί Κάκκαβα, η οποία κατάφερε να βγει πρώτη σε σταυρούς στον δήμο Σαρωνικού, όπου κατέβηκε στις εκλογές με την παράταξη του κ. Παπαχρήστου και βγήκε νικήτρια στις χθεσινές εκλογές. Παρομοίως, και η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, που κατέβαινε με τη νικητήρια παράταξη του της νέας Δημάρχου, Δλημητρα Τσέβα. Μάλιστα, η κ. Λαμπίρη βγήκε δεύτερη σε σταυρούς.