Το εγκώμιο του Αντρές Ινιέστα έπλεξε ο Σεσκ Φάμπρεγας στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε εν όψει του αυριανού τελικού κόντρα στην Ιταλία. Ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα περιμένει από τον Ινιέστα ας να πραγματοποιήσει μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση στον μεγάλο τελικό και να οδηγήσει τους «φούριας ρόχας» στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

«Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε ο Ινιέστα γίνεται ολοένα και καλύτερος. Πέρασε μια δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς, όμως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση, στην πιο σημαντική στιγμή για εμάς. Είναι εξαιρετικός να κρατά την μπάλα όταν χρειάζεται, να κάνει την τελική πάσα που θα μας οδηγήσει στο γκολ. Η εξυπνάδα που έχει να δημιουργεί φάσεις είναι μαγική και την έχουν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο».

«Είναι ξεκάθαρο ότι τον χρειαζόμαστε να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι μας και είναι λογικό ότι και εμείς από την πλευρά μας τον εμπιστευόμαστε απόλυτα σε ότι κάνει. Είναι το σημείο αναφοράς μας στο επιθετικό κομμάτι και όταν είναι σε φόρμα, ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr