Η κρίση, τα δάνεια, η τρόικα, το ΔΝΤ… Στο τοπίο της οικονομικής και πολιτικής κρίσης, κινείται αυτή τη φορά ο γνωστός ήρωας του Μάρκαρη, αστυνόμος Χαρίτος. Τα «Ληξιπρόθεσμα Δάνεια» -το πρώτο μυθιστόρημα μιας τριλογίας, με φόντο την κρίση- βρίσκεται ήδη στην 14η έκδοση, στον ένα μόλις μήνα κυκλοφορίας του.

Σ’ αυτό, ο Πέτρος Μάρκαρης βάζει τον αστυνόμο του να αναζητεί ποιός βρίσκεται πίσω απο τις δολοφονίες, υψηλών τραπεζικών στελεχών, σχολιάζοντας το Χρηματοπιστωτικό σύστημα, έναν από τους πυλώνες της Κρίσης, ενώ οι δύο άλλοι (πολιτικό σύστημα και επιρροή ΜΜΕ) θα είναι κεντρικοί άξονες στα δύο μυθιστορήματα που θα συμπληρώσουν την τριλογία.

Οι εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, καλούν τους φίλους και αναγνώστες του συγγραφέα, σε μια βραδιά παρέας και συζήτησης, την Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, στις 7.00 μ.μ, στον χώρο της εταρίας “Χαρτιά Περράκης”- της παλαιότερης εταιρίας εισαγωγής ειδικών χαρτιών (τα γνωστά χαρτιά εξωφύλλων)- σηματοδοτώντας έτσι και τη συγγένεια όλων των εμπλεκόμενων στην έκδοση ενός βιβλίου.

Ο Πέτρος Μάρκαρης θα διαβάσει αποσπάσματα από τα «Ληξιπρόθεσμα Δάνεια» και θα συζητήσει με το κοινό.

Info
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου · 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.
«Χαρτιά Περράκη», Κάτω Πετράλωνα
Αλκμήνης 10 (μετρό:στάση Κεραμεικός, ΗΣΑΠ:στάση Θησείο)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3636687, 210-3221884