Με την συγγραφική υπογραφή του Δημήτρη Ψαθά και σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη, ανεβαίνει το έργο «Φωνάζει ο κλέφτης» στο θέατρο Ήβη. Παίζουν οι: Βασίλης Μυλωνάς, Γιώργος Καπουτζίδης, Γιώργος Λέφας, Δημήτρης Γεροδήμος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κλέλια Ρένεση, Πόπη Χριστοδούλου, Τάσος Κωστής.

Πρόκειται για κλασική ελληνική κωμωδία που αγγίζει το μυαλό και την καρδιά και παραμένει πάντα επίκαιρη, γιατί ακόμη και σήμερα φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!

Από τις 23 Οκτωβρίου και μέχρι τις 17 Απριλίου 2011. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή: 21.00, Σάββατο: 18.00 και 21.00, Κυριακή: 18.00.

Εισιτήρια 25 ευρώ (γενική είσοδος), 18 ευρώ (λαϊκή – απογευματινή), 26 ευρώ (Σάββατο βράδυ)

Το story: Ένας φτωχός λογιστής, βρίσκει στο δρόμο ένα πορτοφόλι και χωρίς να το σκεφθεί, πάει κατευθείαν στο σπίτι του κατόχου του, στρατηγού εν αποστρατεία, για να το παραδώσει. Ο στρατηγός, εντυπωσιασμένος από την τιμιότητά του, τον διορίζει λογιστή στην εταιρεία του όπου όμως αποδεικνύεται ότι γίνονται μεγάλες καταχρήσεις…

Βιογραφία του έργου: Είχε γίνει ταινία το 1965 με απολαυστικούς τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Διονύση Παπαγιαννόπουλο και Ρένα Βλαχοπούλου.

Παρασκήνιο: Το έργο μοιάζει να ταιριάζει στη σημερινή Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται καμία επεξεργασία ή προσαρμογή μετά από 50 ολόκληρα χρόνια.

Πηγή: tospirto.gr