Με δελτίο Τύπου η νέα αντιπροσωπεία της Husqvarna δίνει το στίγμα σχετικά με τα ανταλλακτικά και τη διάθεσή τους στην ελληνική αγορά.

Αναφέρει σχετικά: «Μετά την πρόσφατη συνεργασία της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. με τη HUSQVARNA MOTORCYCLES πολλές φήμες και ανακρίβειες έχουν διαδοθεί κυρίως σε σχέση με την κάλυψη σε ανταλλακτικά των μοτοσυκλετών που εισήχθησαν ή πρόκειται να εισαχθούν μέχρι εξαντλήσεως του stock του εργοστασίου.

Για τους ενδιαφερόμενους, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως η μέχρι τώρα πολιτική κάλυψης σε ανταλλακτικά και της εταιρίας μας αλλά ακόμα πιο σημαντικά και των εργοστασίων KTM SPORTMOTORCYCLE AG, BMW MOTORRAD και HUSQVARNA MOTORCYCLES δεν σταματά με το πέρας κατασκευής ενός μοντέλου.

Αντιθέτως σεβόμενοι τον τελικό καταναλωτή, οι ανάγκες της αγοράς για ανταλλακτικά καλύπτονται για αρκετά χρόνια μετά τη διακοπή της όποιας γραμμής παραγωγής, όπως άλλωστε ορίζεται και από τις κείμενες νομοθεσίες και αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Οδηγίες. Σε διαφορετική περίπτωση κανένα από τα παραπάνω ονόματα δεν θα είχε τη φήμη και το γόητρο που διαθέτουν στην παγκόσμια αγορά μοτοσυκλέτας.

Για παράδειγμα η BMW, όπως και η ΚΤΜ, εξυπηρετούν μέχρι και σήμερα με ανταλλακτικά τους πελάτες τους για μοτοσυκλέτες που έχουν σταματήσει να παράγονται για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που υποχρεούνται και ορίζει ο νόμος, γεγονός που γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται με το χώρο.

Παρ’ όλα αυτά, για να εξαλείψουμε οποιαδήποτε πιθανή αμφιβολία, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ διαβεβαιώνει ρητά τους πελάτες της πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά τις καλύψεις ανταλλακτικών της Husqvarna και θα εξακολουθεί να τους εξυπηρετεί σεβόμενη τις επιλογές και τις ανάγκες τους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.