Η κορυφαία σε πωλήσεις Tracer 900 ανασχεδιάστηκε και διαθέτει ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση με βελτιωμένη εργονομία.

Ο ταξιδιωτικός της χαρακτήρας έχει εμπλουτιστεί με standard εξοπλισμό που περιλαμβάνει όσα χρειάζεται μια μοτοσυκλέτα δψιευρυμένων τουριστικών απαιτήσεων. Απέκτησε σύστημα Cruise Control, ρυθμιζόμενο σε ύψος ανεμοθώρακα αλλά και σέλα. Επιπλέον τα  γκριπ είναι θερμαινόμενα και οι πλευρικές βαλίτσες νέες, από σκληρό υλικό, άμεσα αποσπώμενες με χωρητικότητα 22 λίτρων με δυνατότητα επιλογής χρώματος.

yam1

Ο σπορ χαρακτήρας της μοτοσυκλέτας γίνεται ακόμη εντονότερος με το νέο σύστημα γρήγορης αλλαγής Quick Shifter για άμεσο ανέβασμα ταχυτήτων την πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση και το πιρούνι με χρυσαφί φινίρισμα που τονίζει τις ποιοτικές προδιαγραφές του μοντέλου GT.

yam3

Η τεχνολογία της διαμορφώνει νέα πρότυπα, με σύστημα Traction Control στον στάνταρ εξοπλισμό, λειτουργία επιλογής D-MODE για την επιλογή και παραμετροποίηση προγραμμάτων οδήγησης και όργανα με έγχρωμη οθόνη TFT, βασισμένα στην SuperSport YZF-R1.

Με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και τον εκρηκτικό τρικύλινδρο κινητήρα της η Tracer 900 έγινε γρήγορα δημοφιλής στις αγορές της Ευρώπης. Κάθε βόλτα με τη νέα Tracer 900 GT υπόσχεται να προσθέσει τη νότα του Sport Τουρισμού, προσθέτοντας σε ανέσεις αλλά και sport χαρακτηριστικά στις εξερευνήσεις και τα ταξίδια.

yam4

Η νέα Yamaha Tracer 900 GT διατίθεται στη λιανική τιμή των 12.900 ευρώ με ΦΠΑ και σε 3 χρώματα: Midnight black – μαύρο Nimbus grey – γκρι Phantom blue – μπλε.

yam5 yam6 yam2