Το τελευταίο επεισόδιο της «Μάγισσας» ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (15/04) και οι χρήστες του Χ είχαν πάρει θέση από νωρίς μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες προκειμένου να παρακολουθήσουν το επικό φινάλε. Από τις πρώτες σκηνές που είδαν και έτριβαν τα μάτια τους ήταν με πρωταγωνιστές την Γερακίνα, την νύφη της, Σκεύω και τον Μισέλ.

Η ισχυρή πειρατίνα, αποκάλυψε στη νύφη της, πως όχι μόνο ξέρει για την παράνομη σχέση τους αλλά και για την κίνηση που έκαναν να το σκάσουν μαζί αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η Γερακίνα είπε στη νύφη της και τον εραστή της, να φύγουν από τον πύργο και πως θα τους κάνει πλάτες εκείνη προκειμένου να σωθούν από το αιματοκύλισμα το οποίο έβλεπε ότι θα γινόταν σε λίγη ώρα.

Τόσο η Σκεύω όσο και ο Μισέλ παραδέχθηκαν ότι αγαπιούνται και αφού πήραν τις… ευλογίες της Γερακίνας αποφάσισαν να ακολουθήσουν την συμβουλή της και να το σκάσουν.

Ο Μισέλ της φίλησε το χέρι για το δώρο που του έκανε να ζήσει με τη γυναίκα που αγαπάει ενώ η Σκεύω την έσφιξε στην αγκαλιά της. «Δικιά σου είναι η ζωή, έχεις μια ευκαιρία να τη φτιάξεις από την αρχή. Μην την σπαταλήσεις» είπε η Γερακίνα στη νύφη της ενώ τους είπε να φύγουν γρήγορα και κάποια στιγμή θα πάει να τους βρει.

Οι αναρτήσεις στο Χ έπεσαν «βροχή» για την πράξη της Γερακίνας.