Σε αποκαλύψεις για την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» προχώρησε μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη. «Ο Γιώργης ίσως και να συγχωρήσει τη Νίτσα» δήλωσε.

«Οδεύουμε προς το τέλος και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές και δεν θεωρώ ότι θα είναι όλα τόσο ευοίωνα. Αν με ρωτάς σαν θεατής, θα ήθελα πραγματικά να υπάρξει μέσα σε αυτό το ζόφο και τη σκοτεινιά, ένα αίσιο τέλος έστω για κάποιους. Υπάρχει ανάγκη στην εποχή μας να δούμε κάτι ευοίωνο, το έχουμε ανάγκη σαν άνθρωποι» επεσήμανε.

«Είναι σπάνια η αγάπη του Γιώργη και της Νίτσας γι’ αυτό και έχει αγαπηθεί τόσο από τον κόσμο αυτό το ζευγάρι. Βρήκαν ο ένας τον άλλον ενώ στη ζωή τους δεν τους έχει έρθει τίποτα εύκολα. Και έχουν αγαπηθεί τόσο βαθιά που θέλεις να μην συνεχίσει να είναι τόσο άδικη η ζωή για αυτούς. Ο Γιώργης μην ξεχνάμε ότι την αγαπά τόσο πολύ τη Νίτσα, είναι τέτοιος άνθρωπος, που ίσως και να μπορεί να συγχωρήσει πάρα πολλά πράγματα» υπογράμμισε η Κόρα Καρβούνη.

Ποια ήταν η καλύτερη ζαριά της ζωής της; «Συνάντησα μια περίοδο της ζωής μου κάποιους ανθρώπους που με κάνανε να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να γίνω απλή, προσγειωμένη, άνθρωπος. Αυτούς τους ανθρώπους ευγνωμονώ. Ήμουν ήδη ενήλικη, αλλά υπάρχουν πάντα πολλές διορθωτικές εμπειρίες που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του για να προχωρήσει και να βρει ποιος είναι πραγματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε η ίδια, παλαιότερα ήταν πιο αυστηρή με τον εαυτό της, τώρα, όμως, τον φροντίζει περισσότερο. Μεγάλωσε με τις δυο αδερφές της – συνολικά είναι πέντε αδέρφι – κι έμαθε να μοιράζεται που είναι πολύ σημαντικό.

Η ηθοποιός μίλησε και για την παράσταση «Ιππόλυτος» που θα πρωταγωνιστήσει στην Επίδαυρο, λέγοντας χαρακτηριστικά «η Επίδαυρος είναι ένας χώρος θεραπευτικός και δεν είναι δεδομένο ότι θα παίξει κάθε χρόνο εκεί για κανέναν, γι’ αυτό έχει και μεγάλη αγωνία. Εμένα μου δίνει μεγάλη χαρά και αισθάνομαι ευγνώμων που μπορώ να ξαναπάω».

Η εκπομπή αποχαιρέτησε την Κόρα με το τραγούδι «Νίτσα» που έγραψε το συγκρότημα «Fota» για τον ρόλο της που έχει ξεχωρίσει στη σειρά.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: