Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star είχε ένα πλάνο το οποίο όπως φαίνεται «καίει» δυο από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου. Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης, καθόντουσαν και συζητούσαν με τους συμπαίκτες τους χωρίς την παρουσία της κάμερας.

Η κάμερα εμφανίζεται ξαφνικά και αρχίζει να καταγράφει την συζήτηση των παικτών. Εκείνη την στιγμή ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται σα να κάνει προσπάθεια να κρύψει πίσω από την πλάτη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ένα μαύρο τετράγωνο πράγμα το οποίο αρχικά αναφέρθηκε πως είναι κινητό τηλέφωνο.

Όταν κατάλαβε την παρουσία της κάμερας και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ανασηκώθηκε και έκρυψε το συγκεκριμένο αντικείμενο κάτω από τον γλουτό της.

Οι χρήστες των social media έκαναν χαμό και ανέφεραν πως ο Σάκης και η Μαριαλένα πιάστηκαν με κινητό τηλέφωνο και ζητούσαν να επιβληθεί ποινή στους δύο παίκτες.

Το κινητό τελικά ήταν… βούρτσα

Τελικά όμως αυτό το οποίο αρχικά αναφέρθηκε ότι ήταν κινητό τηλέφωνο ήταν απλά μια… βούρτσα με την οποία ο Σάκης Κατσούλης χτένιζε τα μαλλιά του. Το επίμαχο πλάνο προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και όπως φάνηκε ήταν απλά μια βούρτσα την οποία ο παίκτης δεν ήθελε να φανεί πως έχει στα χέρια του και γι’ αυτό προσπάθησε να την κρύψει.