Το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00 αναμένεται να προσφέρει πολύ γέλιο.

Όπως αποκαλύφθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Τα νούμερα», ο μαφιόζος Μεμάς Φ. Κόπολας (Χρήστος Στέργιογλου) ήταν πίσω από τις απειλές εναντίον του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης).

Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχε στο παρελθόν ο Κόπολας με τον πατέρα του Τζόναθαν, του δίνουν το πάτημα να διεκδικήσει τη «Μάντρα» καθώς και όλη την υπόλοιπη περιουσία του. Ο Φοίβος αποφασίζει να αφήσει κατά μέρος τις διαφορές τους και να τον βοηθήσει. Προκειμένου να αποτραπεί η Μαφία από το να χτυπήσει το μαγαζί, ο Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις-και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τελευταίος όμως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Και οι μυστηριώδεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Φοίβου το επιβεβαιώνουν. Εν τω μεταξύ, η Έλσα (Βασιλική Καβαλιεράτου) παρουσιάζει στην Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου) τα παιδιά της-και η Αντιγόνη δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), με βοηθό τον Ζερόμ, διδάσκει στην ομάδα πολεμικές τέχνες.

Και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) με την Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) μπουκάρουν στο γραφείο τελετών-βιτρίνα του Μεμά μήπως τα καταφέρουν να τον αποτρέψουν.