Εκτός της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε σήμερα η Μαρία Αναστασοπούλου. Η παρουσιάστρια έκανε τεστ για κορονοϊό λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, το οποίο βγήκε θετικό και επέστρεψε στο σπίτι της. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κολλάει, όπως είπε η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, πάντα υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι και για τη δική μας ασφάλεια και για όλων όσων εργάζονται εδώ» είπε ο παρουσιαστής.

«Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά, είναι θετικό. Για πέντε μέρες, δυστυχώς, δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορονοϊό το Μαράκι μας. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ κι έφυγε», συμπλήρωσε και υποδέχτηκε στο πλατό τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Με ξαναθυμήθηκε, παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».

«Μαρία μου λείπεις» της απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.