Καυστικός στις απόψεις του ο Λάκης Γαβαλάς, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. Ο Λάκης Γαβαλάς είπε γι’ άλλη μια φορά την άποψή του για το GNTM το οποίο χαρακτήρισε «τριτοκοσμικό».

«Κακοποιούν τη μόδα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Το πράγμα άρχισε να γίνεται τριτοκοσμικό και με στενοχωρεί πάρα πολύ. Η μόδα είναι κάτι πολύ ιερό, δεν είναι ιεροσυλία, όπως το κάνουν άλλοι. Όλοι για το μεροκάματο πηγαίνουν. Εύχομαι να το βγάζουν ισάξια και να είναι ευτυχισμένοι με ό,τι προσφέρουν, πριν πάνε για ύπνο το βράδυ», είπε αρχικά και συνέχισε προσθέτοντας: «Τελείωσε το κεφάλαιο Σοφία Χατζηπαντελή. Εύχομαι να πήρε followers με αυτά που έλεγα. Λυπάμαι για τον Τάσο Σοφρωνίου, δεν θα ήθελα να είναι εκεί. Την είδα τη Μαίρη Βυτινάρος, αλλά έχουμε πιο ωραίες Ελληνίδες, εντελώς Ελληνίδες. Είναι όπως ένα σκυλάκι. Το παίρνεις και είναι από την Ουγγαρία και δεν σου έχει την ίδια υγεία όπως ένα σκυλάκι από την Ελλάδα, έχει συνηθίσει σε άλλο κλίμα. Ακόμα και τα ζώα που είναι πιο ανθεκτικά, όταν αλλάζουν κλίμα και ιδιοσυγκρασία, δεν είναι το ίδιο πράγμα, πόσο μάλλον οι άνθρωποι».

Η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Λάκη Γαβαλά και τόνισε πως τράβηξε από τα… φρύδια το θέμα με την Σοφία Χατζηπαντελή.

«Εγώ λυπάμαι, δεν μου αρέσει ο Λάκης Γαβαλάς να λέει για όλα αυτά, δεν θέλω άλλο. Τον σέβομαι τον αγαπώ, τον εκτιμώ, δεν θέλω να πει τίποτα άλλο. Να είναι απλά ο Γαβαλάς που πάμε σπίτι του, που τρώμε, που ντύνεται υπέροχα, που είναι γνώστης, που είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ όλους τους υπόλοιπους», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε στη συνέχεια: «Έχει πει πάρα πολλά για το GNTM και διαφωνώ και με τη στάση του απέναντι στη Σοφία Χατζηπαντελή. Το τράβηξε από τα φρύδια. Από ένα σημείο και μετά πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους την φθορά».