Μόλις έγινε γνωστό πως το Survivor All Star θα πραγματοποιηθεί αφού είναι ένα πρόγραμμα το οποίο επιθυμεί πολύ και ο ίδιος ο τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου άρχισε να ακούγεται έντονα. Δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συζητά με την παραγωγή του Survivor για την συμμετοχή του στο All Star άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο Ντάνος, δεν είχε απαντήσει σε κανένα δημοσίευμα, όμως ένα ρεπορτάζ το οποίο βγήκε χθες (05/10) στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον ενόχλησε. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε το πολυπόθητο «ναι» στο All Star Survivor και έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζάλι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα μπει στο All Star Survivor ως παίκτης αλλά θα έχει διπλό ρόλο. Θα είναι δηλαδή στο πλευρό του Γιώργου Λιανού αφού θα να αναλάμβανε κάποιο κομμάτι της παρουσίασης αλλά θα είχε και το ρόλο του coach… ενθάρρυνσης των παικτών.

Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Το πρωί της Πέμπτης (06/10), η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος έβαλε στη θέση τους τα πράγματα και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

«Έχω δει και εγώ την αναπαραγωγή όλων αυτών των πραγμάτων που λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Πριν περίπου δέκα μέρες όντως πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρόταση τους ήταν να παίξω στο All Star κάτι το οποίο όμως δεν είναι εφικτό γιατί όπως σας είπα, έγινε πριν 10 μέρες το ραντεβού και έχω συμφωνήσει και έχω υπογράψει κάποια πράγματα για το 2023, για μια συνεργασία. Δεν έχει να κάνει με το Survivor. Σίγουρα σαν άνθρωπος, έχω κάποιες υποχρεώσεις με την οικογένειά μου και πράγματα που έχουν να κάνουν με τον Φύλακα Άγγελο. Δεν μπορώ να συμμετέχω, όχι γιατί φοβάμαι κάποιον ή κάτι, είναι πολύ συγκεκριμένο. Δεν μου επιτρέπεται βάση μιας συνεργασίας» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Στο κλείσιμο της κουβέντας ειπώθηκε το ενδεχόμενο μήπως υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος συμμετοχής στο παιχνίδι. Ειλικρινά, εξεπλάγην, γιατί άκουσα να συζητιούνται λεπτομέρειες γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν έχει κάποια ενημέρωση ένας συνάδελφος σας περισσότερη από μένα αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα, ούτε και το τι ακριβώς μπορεί να γίνει. Το αφήσαμε στο ενδεχόμενο αν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε κάτι ξανά και τον τρόπο. Δεν έχω ξανασυναντηθεί, δεν έχω ξαναμιλήσει. Πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή, αυτό με προβληματίζει, πράγματα που αφορούν εμένα, για κάτι καινούργιο, σε ένα project που έχω συμμετέχει και να μην το γνωρίζω εγώ;» αναρωτήθηκε ο Ντάνος.

«Στο ενδεχόμενο να συζητήσω κάποια διαφορετική συνεργασία μου ως προς το παιχνίδι δεν είναι ένα απλό πράγμα και σε καμία περίπτωση δεν κάνω πως δεν βλέπω ότι υπάρχει ένας παρουσιαστής ο οποίος είναι ο Γιώργος Λιανός και ο οποίος έχει τρία χρόνια συνεργασία και με πάρα πολύ ωραίο τρόπο, μου αρέσει και μένα. Προσωπικά, είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι’ αυτό το πράγμα… Και το λέω ευθέως και στον ίδιο τον Γιώργο και στην παραγωγή το είπα» είπε στην συνέχεια στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο και μήνυμα στον παρουσιαστή του Survivor Γιώργο Λιανό, και πρόσθεσε: «Θα έκανα μόνο κάτι καινούργιο, αν αισθανόμουν ότι μπορώ να το υποστηρίξω και ότι δεν προσβάλει ούτε τον παρουσιαστή ούτε τον παίκτη. Αντιθέτως, να μπορέσω να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτό. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα».

Κλείνοντας το θέμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε πως: «Δεν είναι μόνο τα χρήματα, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές. Δεν είμαι ένας άνθρωπος όμως που βάζω πρώτο γνώμονα τα λεφτά και που είμαι παράλογος. Δεν ξέρω αν θα γίνει άλλη συνάντηση ή αν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη που δεν γνωρίζω, σίγουρα όμως θέλω να ξεκαθαρίσω, ανεξάρτητα με το αν θα γίνει συνάντηση ή όχι, η όποια συνάντηση έγινε, έγινε με πάρα πολύ σεβασμό και σε μένα, σε αυτά που θα ήθελα να υποστηρίξω, και στις επιλογές μου αλλά και στον παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό που είναι τρία χρόνια».