Αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ έπαιξαν την Τετάρτη (22/6) στην Ελένη Μενεγάκη και μετά την προβολή του βίντεο η παρουσιάστρια είχε μια απορία. Η ερώτηση της Ελένης είχε να κάνει με την αλλαγή στο μακιγιάζ της κ. Αγγελοπούλου.

«Εγώ μπορώ να πω κάτι απευθείας στην κ. Αγγελοπούλου; Πρέπει να έχει αλλάξει το μακιγιάζ της τον τελευταίο χρόνο και μου αρέσει περισσότερο. Είναι πιο ζωντανό, πιο χρωματιστό… Τα γούστα μου τα ξέρετε εμένα, θέλω να βλέπω μια ζωντάνια στο…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτό ήθελα να πω, αν έχει καμία σημασία. Μπράβο! Εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος της κάνει μακιγιάζ», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη, κλείνοντας την παρένθεση στο θέμα.

Δεν είχε τώρα προηγούμενο ο διάλογος που έγινε στο πλατό της «Ελένης», ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της, σχετικά με την ανανέωση ή μη των συμβολαίων τους με την εκπομπή. Την κουβέντα άνοιξε απρόσμενα ο Σάββας Πούμπουρας, μετά από κουβέντα για τα βίντεο που έχει ετοιμάσει.

Ο διάλογος που είχαν αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και ο Σάββας Πούμπουρας ήταν ο εξής:

Σάββας: Αν είμαστε εδώ του χρόνου, με το καλό, θα έχουμε κι άλλα.

Ελένη: Υπέγραψε κανένας άλλος στη θέση σου; Και θα πας φέτος και θα πεις «α, δεν είναι δική μου αυτή η υπογραφή άλλου είναι»;

Σάββας: Για να δω τι λέει… το συμβόλαιό μου λέει μονοετές.

Ελένη: Μήπως τα λέτε για να σας γράφουν στο ίντερνετ, στα διάφορα site;

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη, απευθυνόμενη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου, είπε: «Εσένα βλέπεις, δεν ρωτάω, γιατί εμείς έχουμε υπογραφές καρδιάς. Δεν χρειάζεται. Και χωρίς να υπογράψεις ξέρω μαζί μας θα είσαι».

«Αλλά μη μου τα λέτε αυτά και γράφουνε μετά και λένε… μήπως δεν θα είναι. Μην τους ακούτε καλέ. Εδώ θα είναι όλοι τους», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη σε αυτήν την δημόσια κουβέντα για τους συνεργάτες της εκπομπής.