Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Νεφέλη Ορφανού και, μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η θρυλική -πλέον- σειρά «Ρετιρέ» στην οποία συμμετείχε και είχε γνωστή ως η «ξινή». Το «Ρετιρέ» έφερε την υπογραφή του Γιάννη Δαλιανίδη.

«Τότε μόλις είχε βγει η τηλεόραση κι όλος ο κόσμος ήταν πάνω. Το πρώτο ήταν το “Ρετιρέ”. Από πίσω ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδη που τότε δεν τον πολυγούσταρα, αλλά εκείνος με αγαπούσε πολύ. Εγώ γνώρισα μια προσωπική του φίλη, τη Μαρλέρν Καρρέρ. Του είχε πει “βάλ’τη κάπου” και εκείνος έλεγε “θα δούμε”», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια, η Νεφέλη Ορφανού μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα που της πρόσφερε η σειρά, είπε: «Τελικά, είπε ότι έχει έναν ρολάκο μικρό, ήταν για 2-3 επεισόδια. Ξαφνικά, από την 3η μέρα κιόλας, όταν βγήκα από το αυτοκίνητο, άκουγα κόρνες, σταματούσε η κυκλοφορία». Σε ότι αφορά τον Γιάννη Δαλιανίδη, η Νεφέλη Ορφανού παραδέχθηκε πως στην αρχή της συνεργασίας τους, τον είχε παρεξηγήσει.

«Στο μυαλό μου ο Δαλιανίδης ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού. Τελικά, ήταν ένας άνθρωπος πολύ καλλιεργημένος και μεγαλοαστός. Με λάτρεψε, παρόλο που εγώ δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα», εξήγησε.

Η ηθοποιός τόνισε μάλιστα, πως οι δυο τους ανακάλυψαν ότι είχαν ένα κοινό στον χαρακτήρα τους. «Είχε κάτι που έχω κι εγώ. Είναι στριμμένος, είμαι κι εγώ στριμμένη. Είμαι πιο πολύ στο όχι, παρά στο ναι. Από μικρή έτσι ήμουν. Όλοι λένε “αχ, τι καλή”, αλλά όταν με τσιτώσεις, έφυγε το τραπέζι», δήλωσε η ηθοποιός.