Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης το μεσημέρι της Τετάρτης (11/05) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα και την αποχώρηση αλλά και επιστροφή της στο σχήμα, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τα κινητά στο Survivor.

Επίσης, ο τραγουδιστής μίλησε και για τη δική του συμμετοχή στο Survivor αλλά και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος κατά την «εκπομπή» που κάνει στον Άγιο Δομίνικο «Φτιάξε καφέ να στο πω», μίλησε για την «σχέση» της Σοφιάνας Αβραμάκη με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Είναι πολύ πιθανό να είναι διαφημιστικό κόλπο αυτό που έγινε με την Κωνσταντίνα. Για να γίνει ντόρος ότι θα υπάρχει αυτό το σχήμα, όμως έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να μην τηρηθούν οι κανόνες της συμφωνίας και κάποιος να νιώθει αδικημένος και να πρέπει να αποχωρήσει για το καλό της καριέρας τους», εξήγησε ο Πάνος Καλίδης.

Για την παραβίαση των κανόνων από τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάλα, οι οποίοι  επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους, απάντησε: «Δεν θα το κατηγορήσω. Κι εμείς κάποια στιγμή, εκεί που καθόμασταν με την Κάτια είχε περάσει από την παραγωγή ένας κοπηλάτης και του είχαμε πάρει κάτι γαλέτες κι εγώ είχα πάρει το κινητό του και μπήκα στα social, στο προφίλ μου και έστειλα κι ένα μήνυμα».

Για την υποτιθέμενη σχέση Άρη – Σοφιάννας, τόνισε: «Ακούστηκε από άτομα (Εμμανουήλ, Τάκη) που είναι φανερά στην απέναντι υποομάδα, που θέλουν το κακό των παιδιών, αλλά νομίζω ότι είναι μια τεράστια αδικία αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή. Είναι και ο μόνος τρόπος έναν καλό παίκτη να τον βγάλεις από τη μέση, γιατί να τον νικήσεις δεν μπορείς αθλητικά».

«Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει τον Εμμανουήλ; Εγώ δεν βλέπω έναν άνθρωπο που να έχει αξιοπρέπεια και ο λόγος του βαρύτητα. Εδώ τον ακούσαμε να λέει ότι τώρα που έφυγε η Σοφιάννα, ήρθε κοντά με τη Ναυσικά. Πόσο τραγικό;», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.