Ένα «αχτύπητο» δίδυμο υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (13/4). Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης, μετά από 25 χρόνια ραδιοφωνικής «συμβίωσης», μοιράστηκαν όσα τους ενώνουν και όσα τους «χωρίζουν».

Θυμήθηκαν την πρώτη τυχαία συνάντησή τους, «μετέφρασαν» τα νούμερα ακροαματικότητας της εκπομπής τους και εξήγησαν πώς βρέθηκαν από το ραδιόφωνο… στην ΕΡΤ.

«Γνωριστήκαμε τυχαία στο “Κλικ” και με παίρνει ο Φώτης ο Γεωργελές και μου λέει θα κάνεις εκπομπή με τον Τάκη Γιαννούτσο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο Πέμπτη και Δευτέρα ξεκινήσαμε. Δεν μαλώσαμε ποτέ γιατί είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Διαφέρουμε σε κοινωνικά ζητήματα».

«Ποτέ δεν είπαμε να σταματήσουμε. Τώρα πιστεύουμε ότι είμαστε στην καλύτερη φάση μας ραδιοφωνικά. Στην τηλεόραση τώρα το πιάνουμε, το κάνουμε παράλληλα» σημείωσε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Είχαμε την ανησυχία μήπως γίνουμε γραφικοί, αλλά αν συμβαδίζεις με το τι σκέφτονται οι νέοι, είσαι μαζί τους ξέρεις τι θέλουν να ακούσουν» πρόσθεσε ο Τάκης Γιαννούτσος.

«Με φοβίζει το τέλος. Είναι τρομακτικό να τελειώνεις μία συνήθεια, να σταματάς να κάνεις πρωινό ραδιόφωνο μετά από 25 χρόνια» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

Τα νούμερα ακροαματικότητας τα κοιτάζουν;

«Μας απασχολούν τα νούμερα γιατί δεν είναι μόνο το ότι δεν κάνεις πια στον επιχειρηματία, αλλά καταλαβαίνεις ότι πρώτα τελείωσες εσύ».

Πώς βρέθηκαν στην τηλεόραση να παρουσιάζουν την εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος»;

«Όταν πήγαμε στην ΕΡΤ να κάνουμε την πρότασή μας, έτυχε να ψάχνουν κάτι ανάλογο».

Απάντησαν όμως και στην ερώτηση γιατί δεν καλούν πολιτικά πρόσωπα στην εκπομπή τους στην ΕΡΤ.

«Αν φέρεις πολιτικούς καλεσμένους στην εκπομπή, ο κόσμος θα έχει την καχυποψία ότι τους φέρνεις για να τους προμοτάρεις, αυτό θέλουμε να το αποφύγουμε».

Μίλησαν επίσης για τις συνεντεύξεις που έχουν παραχωρηθεί στην εκπομπή τους και τον καλεσμένο που δεν μιλούσε πολύ.

«Ο Λάκης Κομνηνός δεν μιλούσε τόσο πολύ στην αρχή αλλά μετά “λύθηκε”». Ξέρεις επειδή εμείς δεν είμαστε γνωστοί στο τηλεοπτικό προσκήνιο, έρχονται κάποιοι, που δεν μας ξέρουν κι είναι επιφυλακτικοί» είπε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Σε εμάς ο Αθηναίος μπορεί να έχει πέσει κάπου πάνω στο ραδιόφωνο, οπότε δεν έχει εικόνα, αλλά ήχο από εμάς. Οπότε έρχεται έτοιμος να μπει μέσα σε αυτήν την παρέα και χαλαρώνουμε» είπε ο Τάκης Γιαννούτσος.

Για το αν κριτικάρουν μέσα από την εκπομπή τους ο Θοδωρής Βαμβακάρης απάντησε: «Το κάνουμε. Αν θέλει να περάσει κάτι κάποιος μέσα από την εκπομπή, το κριτικάρουμε. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει χωρίς να πούμε τη δική μας άποψη».