Ο Γιάννος Σβήγκος ενημέρωσε τους συμπαίκτες του στο MasterChef πως εκτιμά τον πολυσυζητημένο Δημήτρη Ταϊρίδη και γι’ αυτό τον έκανε αρχηγό της Μπλε Ομάδας καθώς ήθελε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία.

Η ομαδική δοκιμασία έφτασε στο τέλος της και οι δυο ομάδες βρέθηκαν ενώπιον των τριών κριτών του MasterChef ώστε να μάθουν τα αποτελέσματα για τις παρασκευές τους.

Τότε ο Γιάννος Σβήγκος επανέλαβε πως οι κινήσεις που έκανε ήταν για να βοηθήσει τον φίλο του, Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς Μπόμπαινα, να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του. Αυτό εκνεύρισε τον Βασίλη Μπόλλο.

«Όταν ξέρεις ότι έχει τσακωθεί με όλους και λες στέλνω τον Μπόμπαινα για να κερδίσει η ομάδα, είναι σαν να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σου. Και να λέμε εμείς μπράβο τον Γιάννο που μας βοηθάς. Εγώ ξέρεις τι θα έλεγα; Έβαλα τον Μπόμπαινα αρχηγό για να σας τα κάνει π…α. Ωραία. Στέλνω τη Φανή για να σας τα κάνει κι αυτή π…α, ρε φίλε. Τι θα τους έλεγα; Στέλνω τον Μπόμπαινα αρχηγό για να κερδίσετε;» είπε σε έντονο ύφος στην κάμερα του MasterChef ο παίκτης.