Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε ο Αντώνης Κανάκης στο τέλος του αποψινού (08/03) Ράδιο Αρβύλα. Στην αρχή της εκπομπής, ο παρουσιαστής τόνισε πως είναι μια παράξενη ημέρα για τους συντελεστές της εκπομπής και έστειλε το μήνυμα του για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ωστόσο, στο τέλος του Ράδιο Αρβύλα και λίγο πριν πέσει η αυλαία της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε πως όλοι τους είναι στεναχωρημένοι καθώς έφυγε από τη ζωή ένας καλός τους φίλος και συνεργάτης και τηρούν την υπόσχεση που του έδωσαν.

«Η μέρα είναι παράξενη για εμάς γιατί σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Τον Βασίλη Δέλιο. Ο Βασίλης είναι ένα παλικάρι απίστευτο. Είμαστε χρόνια μαζί. Πριν από το Κομφούζιο. Δυστυχώς, ο Βασίλης δεν ήταν από αυτούς που ρε γαμώτο, πρόσεχε τον εαυτό του. Όμως λόγω ενός προβλήματος υγείας μπήκε να κάνει ένα γενικό ρεκτικφιέ και χαρήκαμε. Δυστυχώς στην πορεία έτυχε και άρπαξε κορονοϊό και ο κορονοϊός του έδωσε τη χαριστική βολή. Η εντολή του στον Γιάννη Σερβετά ήταν “μόλις φύγω για διακοπές φροντίστε να γελάτε και να κάνετε και τους άλλους να γελάνε. Αφησε ιδιαίτερα έντονο το αποτύπωμα του» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης συγκινημένος.