Λίγα λεπτά μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (08/03) ο Αντώνης Κανάκης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα μέσα από την συχνότητα του Ant1, έχοντας στο πλευρό του τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση.

Οι τρεις συνεργάτες του Ράδιο Αρβύλα, όπως όλες αυτές τις ημέρες που έχει ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μουδιασμένοι καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και είναι τραγικές ενώ εκείνοι παρουσιάζουν μια σατυρική εκπομπή.

Όμως όπως έχει εξηγήσει ο Αντώνης Κανάκης και τις προηγούμενες ημέρες «Μέσα σε όλη αυτήν την μαυρίλα, μπορεί το Ράδιο Αρβύλα να είναι κάτι που το έχετε ανάγκη και εσείς και εμείς. Θα βάλουμε για λίγο στην άκρη ότι νιώθουμε και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και εμείς και εσείς καλά γι’ αυτήν την ώρα».

Το μήνυμα στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα

Στην αρχή του Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης τόνισε πως είναι μια ακομα παράξενη μέρα και πρόσθεσε πως: «Κάποιος έχει αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να ηρεμήσουμε ποτέ» ενώ αναρωτήθηκε: «Μετά το Γ’ παγκόσμιο πόλεμο τι έχει;».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αντώνης Κανάκης έδωσε πάσα στο βαν του Ράδιο Αρβύλα να προβάλλουν ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει δυο παιδάκια με ζωγραφισμένες στα προσωπάκια τους τις σημαίες της Ουκρανίας και της Ρωσίας και να αγκαλιάζονται δίνοντας το μήνυμα «No War». «Δώστε την εξουσία στα παιδιά να σωθούμε. Δεν υπάρχει ούτε Ρωσία, ούτε Ουκρανία μόνο αγάπη» σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.