Ένα ακόμα Ράδιο Αρβύλα βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 το βράδυ της Τρίτης (01/03). Το κλίμα στο πλατό της εκπομπής ήταν για δεύτερο βράδυ «μουδιασμένο» εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και των ραγδαίων εξελίξεων γύρω από το θέμα. Μετά τη χθεσινή αναφορά του Αντώνη Κανάκη, ο παρουσιαστής και το βράδυ της Τρίτης, έκανε αναφορά στον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Ο πόλεμος είναι ό,τι πιο χυδαίο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος. Ό,τι πιο πρωτόγονο» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής του Ant1 υπογράμμισε πως: «Αυτός ο πόλεμος έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον αν θες να εστιάσεις στα δυο μέτρα και στα δυο σταθμά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα αυτήν την συζήτηση. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια παρένθεση. Και εσείς και εμείς έχουμε την ανάγκη αυτήν την ώρα».

Η αμηχανία του Αντώνη Κανάκη

Στη χθεσινή έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» τόσο ο Αντώνης Κανάκης, όσο και οι συνεργάτες του Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό και η αμηχανία τους ήταν εμφανής.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Είμαστε σε αμηχανία. Νομίζω ότι το καταλαβαίνετε και εσείς. Η συνθήκη είναι τέτοια, η ματιά μας, που μας δυσκολεύει να στηρίξουμε αυτήν την εκπομπή όπως θέλουμε. Μέσα σε όλη αυτήν την μαυρίλα, μπορεί το Ράδιο Αρβύλα να είναι κάτι που το έχετε ανάγκη και εσείς και εμείς. Θα βάλουμε για λίγο στην άκρη ότι νιώθουμε και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και εμείς και εσείς καλά γι’ αυτήν την ώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.