Απόστολος Ρουβάς και Γιάννης Τσολάκης μπήκαν στον στίβο μάχης του Survivor για να μονομαχήσουν. Ο στίβος μάχης είχε απ’ όλα. Τρέξιμο, κολύμπι, ισορροπία αλλά και στόχο. Ο Γιάννης Τσολάκης έφτασε πρώτος στον τελικό στόχο και ξεκίνησε να ρίχνει τις βολές τους. Όμως, το γεγονός πως ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζε τον συγκεκριμένο στόχο, δεν ήταν υπέρ του.

Ο Απόστολος Ρουβάς από την άλλη, είχε καταφέρει να φέρει, λίγη ώρα νωρίτερα, έναν πόντο στην ομάδα του αφού «βρήκε» σχεδόν αμέσως τον στόχο. Ο μάγειρας κατάφερε να πετύχει τρεις πετυχημένες βολές ενώ ο Γιάννης Τσολάκης δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα πόντο.

Μετά την πετυχημένη τρίτη βολή, ο Απόστολος Ρουβάς ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του είπε πως θέλει να κάνει μια αφιέρωση.

«Παιδιά θέλω να κάνω μια ωραία αφιέρωση, έτσι λίγο πιο προσωπική. Θέλω να κάνω μια αφιέρωση στον αδερφό μου. Δεν αγαπάω κανέναν ξεχωριστά, περισσότερο ή λιγότερο αλλά θέλω να του αφιερώσω αυτή τη νίκη. Από μικρό παιδί, πάντα με προστάτευε, με καθοδηγούσε και είναι το ίνδαλμα μου και το παράδειγμα μου για τη ζωή. Θέλω να την αφιερώσω στον αδερφό μου τον Σάκη» είπε ο Απόστολος Ρουβάς και όλοι οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας ένωσαν τα χέρια και φώναξαν «Σάκη!» ενώ ο Άρης Σοϊλέδης αστειεύτηκε λέγοντας: «Ότι θα γινόμουν “Ρουβίτσα” εδώ δεν το περίμενα».