Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (31/1) ήταν ο τραγουδιστής Νικηφόρος που αποκάλυψε πως το 2021 ήταν η τυχερή του χρονιά. Επιτυχίες που διαδέχονται η μία την άλλη, σέξι παρτενέρ στο «J2US», που επίσης διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά και ένα μαγαζί που αναλαμβάνει τα ηνία του, για πρώτη φορά, μόνος του και καταφέρνει να το γεμίζει.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Πρέβεζα και την Ρόδο, για τις σπουδές στο τμήμα Φυσικής στην Πάτρα, που καθυστέρησαν το καλλιτεχνικό του όνειρο, καθώς και για τον στρατό και τις σχέσεις ζωής που του χάρισε.

Επίσης, αναφέρθηκε στο προξενιό που έκανε στον φίλο του Χρήστο Σαντικάι με την Λάουρα Νάργες, αλλά και στην Ιωάννα Τούνη που, ενώ στην αρχή δεν την ήθελε ως παρτενέρ του στο J2US, στη πορεία άλλαξε εντελώς συναισθήματα. Αποκαλύπτοντας, επιπλέον ότι στο σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη πήγε μάλλον από ανάγκη, τουλάχιστον στην αρχή.

«Τον Νίκο Κοκλώνη δεν ήθελα να τον βλέπω, αλλά όταν τον συνάντησα άλλαξα εντελώς γνώμη. Είναι αληθινός και φοβερός εργοδότης. Όταν μου είπαν ότι θα είμαι με την Ιωάννα Τούνη, δεν ήθελα καθόλου, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι είναι πληθωρική και δεν θα είχα ρόλο στη σκηνή. Πίστευα ότι δεν ταιριάζαμε σαν προσωπικότητες γιατί εγώ είμαι χαμηλών τόνων. Τελικά γνώρισα ένα πλάσμα που είναι πάρα πολύ καλό παιδί».

«Η Λάουρα Νάργες είναι ψυχούλα, είμαστε φίλοι πρώτα ήταν εύκολη διαδικασία για μένα, τυχαίνει να είναι και σε σχέση με τον κολλητό μου, τον Χρήστο Σαντικάι, που μου γράφει και τραγούδια» πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως είπε αυτός ήταν που έκανε το… προξενιό μεταξύ τους.

«Έβαλα το τρένο στις ράγες. Ο Χρήστος ήταν ερωτευμένος από μικρός με τη Λάουρα. Πήγαινε στο κοινό και την έβλεπε που χόρευε στο “So you think you can dance”».