Την μαύρη πέτρα της Φάρμας είχε στα χέρια της η Αθανασία Τσουμελέκα και έπρεπε να επιλέξει σε ποιον θα τη δώσει. Η Αθανασία σηκώθηκε από την καρέκλα της και βρέθηκε στο πλευρό της Σάσας Μπάστα και άφησε μπροστά της την πέτρα φανερά στεναχωρημένη.

«Γιατί στεναχωριέσαι τώρα;» ρώτησε η Σάσα Μπάστα. «Γιατί, δεν περίμενα ότι θα την έδινε ποτέ σε σένα. Σε είδα ότι ήσουν πολύ μαχήτρια με το ξύλο. Σε είδα ότι έπεσε η πίεση σου και δεν τα παρατούσες με τίποτα. Σε είδα ότι όταν πεινάς έχεις θέματα. Ψηφίζω ως αρχηγός, όχι ως παίκτης» είπε με «σπασμένη» φωνή η Αθανασία Τσουμελέκα και δικαιολόγησε την απόφαση της να θέσει την Σάσα Μπάστα ως την πρώτη μονομάχο.

Από την πλευρά της η Σάσα Μπάστα προσπάθησε να ηρεμήσει την συμπαίκτρια της τονίζοντας της πως είναι απλά ένα παιχνίδι.

Η Αθανασία Τσουμελέκα έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και από την Αγγελική Ηλιάδη καθώς οι δυο τραγουδίστριες έχουν έρθει κοντά και έχουν αναπτύξει φιλία μέσα στη Φάρμα.

«Δεν θέλω να σκέφτεσαι έτσι. Μην στεναχωριέσαι» της είπε η Σάσα Μπάστα.

Οι χρήστες του twitter δεν είδαν με καλό μάτι την απόφαση της Αθανασίας Τσουμελέκα να επιλέξει την Σάσα Μπάστα ως την πρώτη μονομάχο με τους χρήστες να τονίζουν πως η παίκτρια είναι «δασκαλαμένη».